Vacante

#concurs #rina hotels #vacanta #paste #pasti #turism

Hai la munte de Paste!

Turism.Acasa.ro < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/si" title="si">si Rina Hotels te trimit de Paste intr- o mini-vacanta la munte. Participa la concursul nostru si poti fi unul dintre cei care se vor bucura de un sejur special, de trei zile la hotel rina vista din Poiana Brasov. Si asta nu e tot - te vei putea bucura de vacanta impreuna cu perechea ta .

Daca nu te-ai decis inca ce vei face in acest an de Paste, nu sta pe ganduri. Cauta printre pozele tale de vacanta si inscrie-te in concursul nostru.
 

Ce trebuie sa faci
 

Pentru a te inscrie in competitie va trebui sa trimiti pe adresa de email turism@acasa.ro o fotografie din vacanta ta, insotita de o descriere a acesteia. Alaturi de fotografie lasa- ne in mail si numele tau complet, numarul de telefon si adresa de mail, pentru a putea fi contactat.

+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Poza si textul participantilor vor fi postate online, in acest articol.
 

Perioada de desfasurare a concursului
 

Concursul se desfasoara in perioada 25 - 30 martie 2010. Castigatorul va fi anuntat pe data de 31 martie, urmand a pleca in mini-vacanta de Paste la Rina Hotels vineri, 2 aprilie.

Sejurul-premiu se va desfasura in perioada 2-5 aprilie 2010.
 

In ce consta premiul
 

Premiul concursului este reprezentat de un pachet special de Paste, pentru doua persoane, in care sunt incluse:

  • cazare cu mic dejun pentru 3 nopti
  • cina festiva in duminica Pastelui
  • un cont la hotel in valoare de 15 de euro de persoana
  • un copil in varsta de pana la 12 ani cazat gratuit in camera cu parintii
  • acces gratuit la sauna
  • muzica live in restaurantul Bavaria
  • surprize pentru copii.


Aceste servicii vor fi oferite de catre Rina Hotels prin Rina Vista Hotel, situat in centrul Poienii Brasov, una dintre cele mai cunoscute statiuni montane din tara noastra.

Hotelul se afla in mijlocul naturii la o altitudine de 1030 m " title="M">m , la o distanta de 12 km de orasul Brasov si 8 km de orasul Rasnov. Structurat pe 6 nivele, Hotelul Rina Vista va ofera o priveliste minunata a Masivului Postavarul. Pentru ca Rina Vista este un hotel care se respecta pe sine, are grija ca oaspetii prezenti sa simta acelasi respect si sa beneficieze de: sauna, masaj, servicii spalatorie, room service, WIFI in cadrul hotelului, parcare gratuita.

Castigatorul este: Razvan Badea. Felicitari!

RASPUNSURI:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea