Vacante

#flynova #agentie de turism #vacanta

Grupul Novatours s-a lansat pe piata romaneasca

Un nou a venit in Romania pentru a-si oferi serviciile de vacanta. Cel mai mare tour operator din statele balcanice , Grupul Novatours, a infiintat in Romania compania .

Aceasta are ca scop organizarea de vacante si excursii prin intermediul curselor , catre cele mai atractive destinatii.

La conferinta de presa care a avut loc ieri, 26 martie 2008 la Crowne Plaza, directorul Novatours, Rytis Sumakaris, si Raimondas Useckas, Chief Executive Officer Flynova , au explicat orientarea companiei catre Romania.

Argumentul se bazeaza pe numarul de locuitori din Romania, din care a decurs numarul de aproximativ 200.000 de pasageri care au folosit cursele charter in 2007. Se doreste ca procentul de 1% din piata de curse charter sa ajunga la 3% in viitor.

Ce aduce nou compania
 

Compania Flynova ofera servicii de vacanta, ca suport in alegerea destinatiei ideale. In loc de a oferi un pachet in care sunt incluse cazarea si transportul, compania doreste sa se diferentieze prin modul de abordare. “Numai un client multumit iti va fi client si anul urmator”, spune Rytis Sumakaris.

Aceasta politica implica ridicarea calitatii serviciilor platite, astfel incat Flynova sa devina lider la nivelul calitatii si increderii, pe piata romaneasca. Acest proces presupune atentia pentru detalii de tot felul, de la informatiile primite de catre turist despre ceea ce-l asteapta la destinatie, pana la felul in care este intampinat de personalul hotelului, sau limba in care i se vorbeste acolo.

Pentru 2008, principalele destinatii de vacanta propuse de companie sunt Turcia, Grecia si Tunisia.

Cei care rezerva locuri pana la sfarsitul acestei luni beneficiaza de diverse reduceri si au o vasta paleta de posibilitati. Turistii pot opta fie pentru reduceri de pana la 15%, fie pentru pretul fix pentru copii. De exemplu, rata fixa pentru copii, intr-o vacanta in Antalya sau , este de 159 euro, iar pentru Tunisia, de 199 euro.

Se mai fac de turisti si pentru cei care vor alege sa-si petreaca luna de miere intr-una din cele 3 tari.

In sezonul de iarna, compania doreste sa mareasca numarul destinatiilor exotice, precum Tenerife sau Egipt.

In plus, vacantele vor oferi o gama mai larga de activitati, pentru un program cat mai variat.

Novatours si-a inceput activitatea in decembrie 1999 in Lituania, iar mai tarziu s-a extins in Letonia si Estonia. Este lider al tour operatorilor in toate tarile baltice , din 2004. Are o cifra de afaceri de 111,4 milioane de euro, iar in 2007 a avut aproximativ 180.000 de turisti.

Cei care vor sa profite de ofertele pentru vara au ocazia sa viziteze standul acesteia, prezent la Targul de Turism al Romaniei .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea