Vacante

#indragostiti #jamaica #Grotele din Negril #grote

Grotele din Negril, locul preferat de indragostitii din lumea intreaga

Numerosi indragostiti din lumea intreaga aleg sa calatoreasca intr-o destinatie cu adevarat speciala, unde farmecul salbatic al imprejurimilor surclaseaza orice alt obiectiv turistic modern. Este vorba despre unul dintre cele mai romantice locuri de pe Planeta: grotele de la Negril, de pe tarmul vestic al Jamaicai.

Destinatie preferata de cupluri

Pentru indragostiti, nu exista senzatie mai puternica decat cea oferita de statiunea asezata pe faleza de stanca din Negril.

Camerele statiunii, denumita chiar Grota, au dotari peste media intalnita la hotelurile de pe o plaja exotica, iar minunea oferita de mana naturii pare sa fi concentrat cea mai mare portie de farmec in creionarea grotelor de sub statiune.

O cina romantica, la lumina lumanarilor, cu oceanul spargandu-si valurile doar cativa metri de masa voastra, poate fi cea mai puternica experienta romantica pe care ti-o poti inchipui.

Intimitate si exotism

Intinsa pe o suprafata de 10 kilometri a falezei sculptate ca un fagure de miere, statiunea ofera necesarul de intimitate pentru fiecare cuplu care poposeste acolo. Iar imaginea lagunei albastre care asigura intrarea in port iti va cuceri cu siguranta sufletul.

Cele 12 unitati hoteliere includ si o vila de lux, cu patru dormitoare si mai multe apartamente, situata chiar in varful stancii sculptata de ocean. O piscina cu apa sarata iti ofera o splendida vedere asupra luxuriantului peisaj jamaican.

Multi indragostiti si proaspeti insuratei din toate lumea au desemnat statiunea ca fiind cel mai romantic loc de vacanta datorita intimitatii sporite. Grotele sunt legate intre ele de diverse pasarele din piatra, lasand cate un coltisor privat pentru fiecare cuplu in parte.

Gustul unic al bucatariei locale

Si daca tot ai ajuns intr-un taram exotic, nu te limita doar la a admira privelistea de vis. Bucataria locala iti poate oferi placeri culinare la care nu visai pana acum.

Bucataria jamaicana este strans legata de zona Caraibelor. Orezul, mazarea, puiul si pestele sunt principalele ingrediente pentru mese, dar modul de a le condimenta al localnicilor le fac mai mult decat savuroase.

Nu uita ca la micul dejun sa servesti cate o ceasca de cafea Blue Mountains, una dintre cele mai apreciate din lume. Bauturile preferate ale jamaicanilor sunt romul, sucurile din fructe exotice si cafeaua Tia Maria, intarita cu lichior de ciocolata.

Sursa foto: cntraveler.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea