Vacante

#grecia #spania #turcia

Grecia, Spania si Turcia sunt destinatii profitabile

Conform Ziarului Financiar, Grecia , Spania si turcia aduc peste 30% din afacerile agentiilor de turism.

Aceste tari au succes la turisti deoarece preturile sunt convenabile, uneori mai mici decat in tara, iar serviciile sunt de calitate. In plus, fiind destul de apropiate de Romania, turistii nu pierd mult timp pe drum, putand opta atat pentru minivacante, cat si pentru sejururi mai lungi.

Exista cateva destinatii predilecte pentru pachetele acestor tari. Grecia este cautata pentru vacante in Corfu , Creta , santorini , in Spania sunt preferate zone precum Barcelona, Mallorca sau Costa Brava, iar in Turcia, cea mai cunoscuta este Antalya.

Barcelona este cea mai cunoscuta destinatie in Spania, oras extrem de ofertant din punct de vedere turistic. Aici poti face plaja in statiunile de pe litoral, poti merge la shopping in numeroasele magazine existente, sau iti faci un program pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Barcelona fantani muzicaleAcestea din urma fiind intr-un numar impresionant de mare, atat in Barcelona, cat si in imprejurimi, turistii pot alege de la vacante de tip city break, pana la sejururi de o saptamana.

Grecia ofera posibilitatea de relaxare pe una dintre insule, este ideala pentru sezonul estival, insa atrage multi turisti si cu ocazia Pastelui sau a sarbatorilor de iarna.

Antalya are preturi si servicii extrem de atractive in hotelurile de 5 stele cu all inclusive si reprezinta o destinatie ideala pentru vacantele in familie.

Potrivit ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania), in 2008 vor pleca in Grecia aproximativ 300.000 de romani, in vacanta de vara si in jur de 250.000 in Bulgaria. Pentru Turcia, numarul acestora se ridica la 100.000 de turisti romani, iar pentru Spania, este vorba despre un numar de 35.000 de romani.

Antalya LaraCat platim pentru ofertele 2008 in Grecia, Spania si Turcia

Pachetele de Paste in Turcia includ sejururi de o saptamana, excursii si cina festiva. Pentru 8 zile in Turcia platesti 169 euro + 299 lei de persoana. Pachetul include transport cu autocarul, transfer cu ferry-boat, cazare in hoteluri de 3 stele, all inclusive, cina festiva de Paste, excursii gratuite in Efes si Pergam, ghid. Pentru 5 stele preturile pornesc de la 249 euro + 299 lei de persoana.

O oferta charter in Spania costa in iulie 620 euro + 75 lei de persoana, in camera dubla, cu demipensiune. Pachetul contine transport cu avionul cursa charter, 7 nopti de cazare in hotel de 5 stele, demipensiune, transfer aeroport, asistenta turistica. Taxa de aeroport se plateste separat, in jur de 85 euro.

Daca vrei sa-ti petreci sarbatoarea pascala in Grecia fara multe cheltuieli, poti gasi vile de inchiriat. O minivacanta de 5 zile te costa 45 euro + 195 RON in studio sau garsoniera in Olympic Beach . In pachet sunt incluse transportul cu autocarul, ghidul, cazarea. Pentru un dejun traditional de Paste platesti in jur de 25 euro de persoana. Ofertele de 95 – 100 euro au cina festiva inclusa in pret.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 
Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea