Vacante

#turism #gadgeturi #calatorii business #gadgeturi calatorii

Gadgeturi pentru calatoriile business

Calatoriile business pot fi deseori lungi si plictisitoare, de aceea se impune sa iei cu tine cateva gadgeturi care vor iti vor tine de urat. Desigur, nu te opreste nimeni sa iei cu tine o carte, insa avand in vedere ca traiesti sub puterea tehnologiei, trebuie sa profiti de ea cat poti, atat pentru a-ti usura muncile de zi cu zi, cat si pentru a te distra.

Iata cateva dintre gadgeturile care nu ar trebui sa-ti lipseasca din valiza atunci cand pleci intr-o calatorie business.

Casti pentru reducerea zgomotului

Castile pentru reducerea zgomotului sunt ideale pentru o calatorie business, cand trebuie sa ajungi la destinatie deja odihnit. De multe ori, zgomotul din jurul tau poate face ca voiajul sa fie un calvar. Acest lucru nu se va intampla daca ai la tine casti pentru reducerea zgomotului ambiental. Unde mai pui ca poti asculta muzica preferata in voie.

WiFi portabil

WiFi-ul portabil, adica un router modem, este recomandat in calatoriile de business in cazul in care ai o tableta si doresti sa ai acces la internet oriunde.

Pix "spion"

Pixul "spion" este foarte util daca mergi intr-o calatorie de afaceri si urmeaza sa participi la sedinte lungi si istovitoare. Pentru ca nu se cade sa mergi cu reportofonul dupa tine, iti poti achizitiona un pix "spion", care are camera video si microfon incorporate. Iti va fi de mare folos pentru a nu uita niciun detaliu din discutiile cu partenerii de afaceri.

e-Book reader

e-Book readerul este un device portabil ce permite citirea cartilor in format digital. Ai acces la milioane de titluri si garantat nu vei avea timp sa te plictisesti in avion sau pe tren.

Tableta

Tableta este un must have in ziua de azi, pentru ca iti permite sa intreprinzi activitati urgente chiar si atunci cand esti departe de locul de munca.

Netbook-ul

Netbook desemneaza un calculator portabil, de mici dimensiuni, care iti permite sa ai acces la Internet si sa desfasori o multime de activitati, chiar si atunci cand calatoresti in interes de afaceri.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea