Vacante

Franta se afla in topul destinatiilor 2007

Printre destinatiile de top ale turistilor in anul 2007 Franta isi pastreaza pozitia, cu aproape 82 de milioane de turisti straini , potrivit publicatiei The Age.

Numarul turistilor din alte tari a crescut cu 4% in 2007, comparativ cu 2006. Astfel, dintr-un total de 82 de milioane de sosiri, 14 milioane s-au aflat in tranzit in Franta,iar restul de 68 de milioane reprezinta turistii a caror destinatie finala a fost Franta.

Chambord Castel LoireMajoritatea celor care aleg sa-si petreaca vacanta aici sunt in general europeni, un procent de 46% din total, venit de la nemti, britanici belgieni. A crescut numarul turistilor din Elvetia, Italia, Spania si Portugalia si a scazut numarul turistilor germani veniti in Franta. Europenii obisnuiesc sa aleaga pentru Franta sejururile de 6 nopti.

turism francez subliniaza cresterea cu 7% a numarului de turisti americani, insa mentioneaza si problema euro-dolar, care va duce in urmatorii ani la o scadere a acestui numar.

Preturi si oferte in Franta

In Franta si mai ales in Paris este indicat sa mergi in perioadele din extrasezon . Sunt foarte multi turisti care vin sa viziteze obiectivele atat de faimoase si pierzi ore intregi stand la cozi. In plus, poti face economie, pentru ca preturile oricum sunt destul de ridicate. Pentru detalii despre ce trebuie sa vizitezi in Paris, citeste Obiective turistice de top in Paris.

Coasta de Azur, FrantaO oferta City Break in Paris costa 469 euro, in care sunt incluse: cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 2 stele, biletul de avion si transferul de la aeroport. Nu te astepta la mare lucru daca alegi un confort de 2 stele, Parisul oricat de faimos este, nu ofera numai camere curate si aerisite.

O camera costa in jur de 37 euro pe noapte la 2 stele, 55 euro la 3 stele si in jur de 85 euro la 4 stele. Este foarte importanta insa si perioada aleasa. Pentru detalii despre minivacantele in Paris citeste Cat te costa un weekend in Paris.

Un circuit in Franta ajunge la 495 euro de persoana, in aceasta vara. Circuitul include excursii in Alpi, pe Coasta de Azur si in sudul Frantei. Vei vizita si Milano, Venetia, Nisa, Marsilia, Chaminix, Salzburg. Suma asigura transportul cu autocar de 2 stele, cazari in hoteluri de 2 stele, mic dejun continental si ghid roman. Pentru Valea Loirei si Coasta de Azur, pretul unui circuit este de 699 euro de persoana.

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea