Vacante

Flynova lanseaza oferta Ia-ti copilul in vacanta cu 9 Euro

, divizia din Romania a Grupului NOVATOURS, cel mai mare tour operator din statele baltice, a lansat oferta speciala de 9 Euro pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 13 ani, conform unui comunicat de presa emis de companie.

 

Oferta este valabila pentru perioada 3 -17 mai, in statiunile Alanya , , si Lara din .

 

In oferta sunt cuprinse hoteluri din toate categoriile: de doua stele plus (Kleopatra Life in Alanya), trei stele (Saray Beach in Alanya, Dragos Beach in Kemen), patru stele ( Kemer Dream in Kemen, My Home Resort in Avsalar) si cinci stele (Adam&Eve in Belek , Meryan in Alanya – Alara, Saturn Palace in Lara).

“Oferta de 9 Euro” este valabila pentru familiile cu un copil. Pentru un numar mai mare de copii, Flynova ofera in aceasta perioada reduceri consistente. Toate detaliile referitoare la vacantele acestui sezon, precum si la serviciile oferite de Flynova sunt disponibile pe website-ul companiei.

“Stim cat de important este sa petreci cat mai mult timp cu familia, iar programul cotidian nu ne permite sa le alocam copiilor atat de mult timp pe cat ne dorim. Prin serviciile pe care le oferim, vrem sa ii incurajam pe parinti sa isi ia copiii in concediu. Oferta noastra face parte dintr-un pachet mai larg de servicii destinate familiei, pe care il vom lansa si pe piata din Romania cat de curand”, declara Raimondas Useckas, Chief Executive Officer Flynova.

Vacantele Flynova pot fi achizitionate atat de la agentiile de turism partenere, cat si direct de la sediul companiei, unde echipa Flynova ofera turistilor toate detaliile necesare pentru o informare corecta asupra destinatiei de vacanta.

“Le oferim clientilor nostri informatii corecte si complete, astfel incat sa fie pregatiti pentru vacanta. Clientii nostri stiu exact ce fel de concediu vor avea inca de la achizitionarea biletelor”, precizeaza Raimondas Useckas.

Flynova si-a inceput activitatea in 2008 prin lansarea ofertelor pentru vacanta de vara. Compania propune in acest sezon estival vacante in Tunisia, Turcia si Grecia, urmand ca in sezonul de iarna sa fie introduse destinatii precum Insulele Canare si Egipt.

Flynova face parte din Grupul Novatours, lider al tour operatorilor in tarile baltice, cu aproximativ 180.000 de turisti numai in 2007 si cu o cifra de afaceri de 111,4 milioane Euro.

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea