Vacante

Exoticul piramidelor in ianuarie

Prima luna din an aduce reduceri substantiale la ofertele exotice . Daca visezi sa mergi in tara piramidelor, profita de aceasta perioada pentru a plati pana la jumatate din preturile practicate in vara.

Agentiile propun vacante in Egipt de cele mai multe ori in zone precum Sharm el Sheikh, Hurghada sau Cairo.

Last minute in Hurghada

Pentru un sejur de 7 zile in Hurghada platesti aproape 400 euro pentru o dubla si in jur de 540 euro pentru o camera sigle. Cazarea se face la un hotel de 4 stele, cu all inclusive. Hotelul este situat pe plaja si are vedere la mare. Alte servicii si facilitati constau in gradina, piscina, bungalouri, terase, balcoane. Este potrivit pentru cei care cauta o oaza de liniste impreuna cu prietenii sau familia. Exista si oferte mai ieftine, de la 285 euro de persoana. melia sinai

Vacanta in Cairo

O alta varianta de a vedea Egiptul este sa alegi Cairo pentru un sejur de 5 nopti. Serviciile includ transportul cu avionul, cazarea cu mic dejun intr-un hotel de 5 stele, vizitele mentionate in program, asistenta turistica. Beneficiezi de un tur gratuit al orasului, in care ai ocazia sa vezi Muzeul de Arheologie, Piramidele Cheops, Chepren, Micherinos, Sfinxul . Se mai pot face excursii optionale cu destinatii precum Alexandria sau Moscheea de Alabastru. Preturile incep de la 400 euro si nu includ taxele de viza si de aeroport.

Vacanta in Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh este considerata cea mai frumoasa si mai eleganta statiune de la Marea Rosie. Gratie climei de aici, turistii pot sa se bucure de plaja pe toata durata anului. O vacanta de o saptamana incepe de la 280 euro de persoana pentru 3 stele si ajunge la 650 euro, la 4 stele. Alte taxe suplimentare pot depasi 120 euro. In Sharm el Sheikh poti face excursii in desertul peninsulei, vei patrunde in lumea beduinilor, poti vizita manastirea sfanta ecaterina sau mergi sa faci scufundari in recifurile de coral.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea