Vacante

#troler thule #troler #calatorie

Echipeaza-te cu un troler Thule pentru noua calatorie. Este un etalon in domeniu!

Sezonul vacantelor este oficial deschis, asa ca trebuie sa te echipezi cu un bagaj pe masura, care sa iti fie alaturi in multe calatorii. Un troler de calitate nu te ajuta doar sa te organizezi mai bine, ci iti completeaza si tinuta cu stil, devenind un accesoriu.

Indiferent ca pleci intr-un city break ori intr-o vacanta mai lunga, in scop turistic ori pentru afaceri, bagajul in care iti transporti hainele, incaltamintea, accesoriile, produsele de ingrijire si cadourile pentru cei dragi trebuie sa fie unul rezistent, incapator si usor de manipulat.

Daca pana acum ai fost dezamagit inca de la primele calatorii de bagajele tale, a venit momentul sa faci cunostinta cu un partener de incredere: trolerul Thule. Acesta este cel mai de incredere brand nu doar cand facem un top al bagajelor de vacanta, ci si daca vorbim despre carucioare pentru copii, suporturi pentru biciclete montate pe masina, cutii portbagaj si huse pentru telefoane, tablete si laptopuri. In strainatate firma este cunoscuta drept un etalon in ceea ce priveste calitatea. A venit timpul sa te bucuri si tu de un produs la care pana acum poate ca doar visai.

De ce este trolerul Thule compania perfecta pentru orice calatorie

Esti sceptic atunci cand auzi despre un brand nou la tine in tara? Este normal! Insa trolerele marca Thule te vor convinge ca bifeaza toate caracteristicile unui bagaj in care merita sa investesti: stil, versatilitate si rezistenta. In plus, aceste produse au fost concepute special pentru calatorul modern. Alege modelul potrivit si porneste in aventura fara sa stai cu vreo grija. Viziteaza categoria de trolere Thule de pe valigeria.ro unde te asteapta produse intr-o varietate de dimensiuni in functie de tipul de vacanta care te asteapta.

Trolerul de cabina este ideal pentru o calatorie de cateva zile. Are dimensiuni reduse (50x35x23cm), insa este incapator, se manevreaza usor si se incadreaza in cerintele tuturor companiilor aeriene. Urmeaza sa pleci intr-o calatorie de aproape o saptamana? Atunci ia in considerare ca un troler mic nu va face fata nevoilor tale. Trolerul mediu, ce va fi depozitat in cala avionului, este alegerea ideala in acest caz. Dar ce faci atunci cand pleci pentru o perioada mai mare ori trebuie sa impachetezi obiectele intregii familii. Doar un troler de dimensiuni mari te va scoate din aceasta dilema. Poate ca dimensiunile de 68x45x28cm te vor face sa te gandesti ca este un bagaj voluminos la inceput, dar cand vei observa ca poti sa transporti totul cu usurinta te vei simti minunat.

Toate trolere marca Thule sunt confectionate din policarbonat rigid. Accesoriile din cauciuc si ornamentele metalice care le "insotesc" completeaza design-ul produselor. Cele 4 roti duble din cauciuc, ce se rotesc la 360 de grade, te vor ajuta sa te strecori usor prin multime. O manevrare usoara iti va fi asigurata si de manerul telescopic din aluminiu si de cele doua manere din cauciuc.

Vei fi impresionat de interiorul spatios, compartimentat cu buzunare de plasa si benzi elastice. Un alt avantaj pe care il au produsele din gama Thule il reprezinta incuietoarea cu cifru, sistem TSA (Transport Security Administration, autoritatea americana pentru siguranta in transporturi) si fermoar rezistent la presiune. Astfel vei reusi sa previi orice fel de evenimente neplacute ce pot sa apara in timpul unei calatorii.

Bagajul de calatorie marca Thule este un aliat de incredere si in calatoriile de tip business. Va contribui cu siguranta la crearea unei bune impresii inca de la prima vedere: business, elegant si fiabil.

Alege eleganta si calitatea in fiecare calatorie si vei simti diferenta!

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea