Vacante

# revelion malta #revelion #destinatii de vacanta #malta #vacanta revelion

Duceti-va dragostea in Malta, de Anul Nou, pentru noi inceputuri!

Atunci cand vreti sa va duceti dragostea catre noi inceputuri, cand aveti nevoie de cateva zile doar pentru voi, in care sa faceti doar ce va place si sa va bucurati unul de altul, aveti nevoie de un loc romantic, dar si tumultos, vesel, dar si solemn, nou, dar totodata vechi. Un astfel de loc este Malta, o frumoasa insula mediteraneeana pe care o aleg in fiecare an peste 1,5 milioane de turisti din toata lumea, dupa cum sustine Mark Neville Farrugia, directorul agentiei Malta Travel.

 

Ca sa intelegeti de ce v-o recomandam, am pregatit tot felul de motive pentru a-i vizita Capitala Valletta, insa exista alte 1.000 de lucruri pe care le puteti face in acest arhipelag de poveste, pe care sigur il veti iubi, de la prima vedere.

Turul Capitalei Valletta este, cumva, cea mai buna introducere in atmosfera Maltei, asa ca e bine sa incepi cu… inceputul. "Excursia noastra de baza, pe care nu trebuie sa o rateze nici un turist, invita la descoperirea timp de o zi, a celui mai important simbol de pe harta arhipelagului maltez: Capitala Valletta, oras modern, Capitala Culturala Europeana in acest an, dar vechi de peste 450 de ani, ce poarta mȃndru numele celui care a salvat Europa crestina in marele asediu din 1565", explica Mark Neville Farrugia, directorul Malta Travel si www.malta.ro.

Considerata cea mai fortificata capitala din lume si cuibul Cavalerilor Ioaniti, Valletta adaposteste, azi, peste 30 de biserici, peste 300 de monumente, auberge-urile ordinului, strazi romantice inguste, bulevarde cu vitrine elegante, sau restaurante mici si cochete.

Turul pietonal pe care il presupune vizitarea muzeului in aer liber pe care il reprezinta intreaga Valletta, desi lejer, tinteste sa fie exhaustiv si, pe lȃnga obiectivele de maxima importanta, asterne lumina si pe detaliile care de obicei ramȃn ascunse vizitatorilor. "Sigur, nu vor lipsi de pe lista locurilor de vazut Co-Catedrala Sf. Ioan Botezatorul, care este printre cele mai decorate biserici din Europa si care adaposteste cea mai importanta pȃnza din secolul XVII - Decapitarea, opera lui Caravaggio -, dar prin prisma explicatiilor complexe oferite de ghizi, turistii vor putea descoperi si lacase de cult, bastioane si metereze, piatete, gradini, alei, iar la final o sa se bucure de timp liber pentru cumparaturi, terase ori restaurante", sustine reprezentantul www.malta.ro.

Iata 10 lucruri pe care le puteti face in fastuoasa Valletta:

1. Pentru a intelege mai bine preistoria de mii de ani a insulei, petreceti ceva timp la Muzeul National de Arheologie!

2. Parcurgeti strazile in panta, care duc spre mare, pentru a pastra in camera foto cat mai multe locuri si momente speciale!

3. indreptati-va spre Gradinile Barrakka, pentru o alta perspectiva asupra Maltei si obtineti cea mai buna vedere a orasului de pe cea mai inalta platforma din Capitala Maltei.

4. Plimbati-va si fotografiati-va langa Auberges-ul Cavalerilor din Valletta si tunurile din fata acestuia!

5. Petreceti ceva timp la Muzeul National de Razboi si lasati-va impresionati de curajul maltez, din cel de-al II-lea Razboi Mondial!

6. Plimbati-va de-a lungul vechilor fortificatii din Valletta.

7. Vizitati Palatul Marilor Maestri, pentru o privire atat asupra istoriei insulei, cat si politicii sale actuale! Tot aici veti invata totul despre Cavalerii Ioaniti, care si-au lasat, pentru totdeauna, amprenta asupra tarii.

8. Mancati cele mai tentante feluri de pastiszi, apoi delectati-va cu deliciosul desert maltez imqaret, alaturi de cate o cafea malteza, chiar pe zona de promenada din Capitala!

10. Rezervati-va locuri intr-o croaziera in jurul Insulei Malta, pentru a vedea Valletta si de pe mare!

Cat costa o vacanta de Revelion in Malta

Pentru a petrece Anul Nou, in Malta, intre 28 decembrie 2018 si 2 ianuarie 2019, avand incluse 5 nopti de cazare + mic dejun inclus, zbor Bucuresti – Malta – Bucuresti, bagaj de cala (20 kg) si de mana (10 kg), precum si asistenta turistica pe toata durata vacantei veti plati, conform ofertei early booking de pe site-ul www.malta.ro:

  • de la 395 euro/ persoana (Hotel Bella Vista 4*, cu demipensiune);
  • de la 398 euro/ persoana (Hotel Santana 4*, cu mic dejun);
  • de la 410 euro/ persoana (Hotel Solana 4*, cu mic dejun);
  • de la 599 euro/ persoana (Hotel Excelsior 5*, camera Bastion View, cu mic dejun).

Cina de Revelion 140 euro/persoana se organizeaza la hotel Excelsior 5

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea