Vacante

#drumuri grele #bicicleta pegas #pegas

Drumuri grele, bicicleta Pegas perfecta pentru carari de munte

Cararile nebatatorite predispun la multa adrenalina. Mai ales atunci cand sunt traversate nu la picior, ci cocotat pe saua unei biciclete. Dar ca sa abordezi un traseu nu tocmai usor, ai nevoie de o bicicleta sanatoasa. Pegas stie bine ce-si doresc clientii sai, astfel ca a creat bicicleta Drumuri grele, care raspunde perfect nevoilor unui ciclist dornic de aventura.

 

Un traseu de bicicleta este cu atat mai frumos, cu cat este mai dificil. Pentru ca nimic nu se compara cu adrenalina pe care ti-o dau pedalatul la deal, coboratul in panta abrupta, terenul accidentat si plin de pietre. Pentru ciclistii cu experienta sau pentru cei care iubesc pedalatul in orice conditii un astfel de traseu este o provocare.

Nu poti insa sa pornesti la un astfel de drum fara o bicicleta conceputa special sa ia intre coarne poteci nebatatorite. Pegas a conceput bicicleta Drumuri grele, menita sa iti ofere o experienta de neuitat. Suprafata de rulare agresiva, inclinata, formata din bolovani instabili ii pot speria chiar si pe ciclistii experimentati, insa in saua unei biciclete Pegas Drumuri Grele toate acestea ti se vor parea floare la ureche. Bicicleta aceasta este capabila sa te duca pe cele mai dificile trasee, adaptandu-se perfect corpului tau si terenului pe care alegi sa mergi, in sensul ca tine cont de inclinatii, pante sau denivelari.

Mountain bike-ul Drumuri Grele e usor de recunoscut dupa linia clasica a biciletelor Pegas, dar si dupa componentele sale robuste, perfecte pentru drumetii pline de adrenalina. Bicicleta este disponibila in trei culori, iar cadrul poate avea doua dimensiuni, respectiv 17 inch si 18.5 inch. Potrivit fisei tehnice a bicicletei, cadrul este construit din aluminiu tip 6061 cu geometrie Pegas si are o furca cu amortizor RST Alpha 27.5 si cursa de 120 mm. Butucii rotilor sunt realizati de integral din aluminiu. Trenul de rulare este compus dintr-o caseta de pinioane de la Microshift, cu 10 viteze de tip 11 -36T, maneta de schimbator Microshift SL-M760 10 viteze, deraior spate Microshift RD-M61L 10 viteze si un angrenaj din aluminiu cu foaie 34T cu brate de 170mm. Franarea este asigurata de Tektro prin versiunea Aries - frane mecanice pe disc de 180mm. Mai mult, Drumuri Grele este echipata si cu noile anvelope 27,5 Plus. Greutatea anuntata de producator este de 15,3 kilograme.

Drumuri Grele este cu siguranta o bicicleta cu personalitate pe care o vei indragi de la primul pedalat. Experienta pe care ti-o ofera se va dovedi unica, pentru ca Drumuri Grele nu este o simpla bicicleta de munte, este o bicicleta care se muleaza perfect pe orice categorie de teren sau drum. Aceasta, mai presus de orice atribut tehnic, este capabila sa extraga esentialul dintr-o calatorie fiind o bicicleta pentru drumuri cu dificultate ridicata, dar parcurse intr-o maniera sigura.

Orice alt tip de detalii legate de mountin bike-ul Drumuri Grele poti afla de la specialistii Pegas. Bicicleta costa 4.899 de lei si poate fi achizitionata inclusiv online, pe bicicletapegas.ro, de unde poti comanda si toate accesoriile de care ai nevoie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea