Vacante

Distreaza-te la Zilele Brasovului

Vacanta de Paste in combinatie cu cea de 1 Mai iti ofera ocazia ideala sa participi la Zilele Brasovului.

 

Acestea se vor desfasura intre 1 si 4 mai si vor aduce publicului un targ de turism , un festival medieval, concerte de muzica, o cursa auto si alte evenimente.

 

Cum se distreaza romanii la Zilele Brasovului

 

Zilele Brasovului se deschid cu parada participantilor de vineri, 1 Mai, avand ca traseu B-dul Eroilor - str. Mureşenilor - Piaţa Sfatului. Poti participa la Festivalul Medieval “Turnirul Cavalerilor” intre 1 si 3 mai 2008.

 

Daca iti plac automobilele, atunci vei fi mai tentat de “Caravana Alfa Fest 2008″, cu masini marca Alfa Romeo.

 

Intre 2 si 4 mai 2008 are loc la Brasov Targul de Turism brasov.

 

Un moment pe care nu trebuie sa-l pierzi daca te afli in Brasov este traditionala parada anuala a junilor Brasovului. Are loc in prima duminica dupa Paste, numita si Duminica Tomii. Evenimentul se desfasoara sub forma unui spectacol in care sunt imbinate ceremoniale, rituri si elemente de mit. Se participa totodata la spectacole folclorice si concerte organizate in centrul Brasovului si sa sarbatoarea campeneasca a junilor, de la Pietrele lui Solomon.

 

Cazare pentru Zilele Brasovului

 

In Brasov gasesti cazare la hoteluri si pensiuni, cu preturi destul de diversificate. La un hotel de 4 stele, pretul unei camere de o persoana este de 253.00 RON, iar pentru o dubla, 290.00 RON pe noapte. Oferta include cazarea cu mic dejun si servicii contra cost: parcare, acces internet , spalatorie , restaurant, room-service, sala de conferinte, etc.

 

Cei care dor sa inchirieze o intreaga vila trebuie sa scoata din buzunar in jur de 185 euro pe noapte, pentru 3 margarete. Pentru o singura camera pretul este in jur de 80 RON pe noapte.

 

Pentru Poiana Brasov, se plateste de la 230 lei pe zi pentru o camera single si 365 lei, pentru un apartament. Hotelul de 4 stele pune la dispozitia turistilor un salon vinoteca, centru spa cu tratamente cosmetice, sala de jocuri, parcare.

 

Unele unitati de cazare inchiriaza ATV-uri pentru turisti. Distractia te costa 70 RON pe ora. Altele ofera programe de vanatoare si pescuit, la cerere. Se organizeaza seri pastorale la stana de oi , cu foc de tabara.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 
Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea