Vacante

#egipt #austria #elvetia #tunisia #grecia #oferte speciale #oferte promotionale #discount vacanta

Discount-uri si oferte speciale de vacanta pana in vara 2009

Daca te gandesti sa-ti planuiesti din timp vacanta, consulta cataloagele agentiilor de turism si solicita discount-urile si ofertele promotionale, disponibile din noiembrie 2008 pana in vara anului viitor. Operatorii de turism acorda reduceri de pana la 15% pentru rezervarile platite pana la o anumita data, acorda nopti in plus, gratuite, sau diverse bonusuri.

Iti prezentam cateva dintre discount-urile si ofertele speciale pentru urmatoarele luni.

Tunisia desertVacante in Egipt, toamna 2008 - vara 2009

Egiptul figureaza pe lista destinatiilor din 2009, promovate de catre agentiile de turism. Cele mai mici preturi practicate sunt in extrasezon, la sejururile din statiunile egiptene. Circuitele sunt ceva mai scumpe, insa beneficiaza si ele de reduceri, daca pleci in primavara sau in toamna. 

Pentru turistii care calatoresc cu agentia Calibra, din octombrie 2008 pana in aprilie 2009, se ofera  gratuit ca bonus o excursie la Red Sea Dolphin. Excursia include o plimbare de doua ore cu vaporasul cu fund de sticla, avand ocazia sa admire pestii colorati si coralii din Marea Rosie. O alta oferta promotionala propusa de agentie o reducere de 3% din pretul de baza la programele charter EgiptHurghada. Reducerea este aplicabila tinerilor casatoriti, pensionarilor, grupurilor de minim 10 adulti si clientilor fideli.

Daca te gandesti sa pleci in Egipt in noiembrie, gasesti sejururi la preturi speciale, conform ofertei Flynova. De exemplu, o saptamana in Hurghada, cazare cu demipensiune la categoria 3 stele, costa 299 euro, in loc de 359 euro.  Pretul nu include taxele de aeroport de 80 euro de persoana. Familiile cu 2 adulti si un minor pot  beneficia de reducerea pentru copii, daca aleg una dintre ofertele de iarna din catalogul 2008 – 2009. Aceasta reducere permite un pret de sejur pentru copii de 99 euro, cu conditia indeplinirii limitei de varsta.

Vacante la schi in Austria

Austria este o destinatie potrivita pentru turistii care doresc o vacanta intr-o statiune montana. Sezonul de schi dureaza pana tarziu, in aprilie si, astfel, poti opta din timp pentru una dintre ofertele promotionale ale agentiilor. De exemplu, daca alergi in satul Fugen, o mica statiune din regiunea Zillertale, poti beneficia de un Skipass Plus.

Acesta include o noapte in plus, la sejurul de 6 nopti si transferul gratuit la instalatia de schi, in unele perioade din decembrie 2008, ianuarie si aprilie 2009, conform ofertei Sfara Tours. De exemplu, intre 23 martie si 18 aprilie 2009, o camera costa 64 euro pe noapte, intr-un hotel de 4 stele.  Se acorda o reducere pentru pat/copil de 50%, pentru varste intre 6 – 12 ani, de 10%, pentru varste peste 13 ani si o reducere de 100%, pentru copiii intre 0 si 5 ani. Pachetul include si promotia de Skipass Plus.

In Solden, una dintre cele mai populare statiuni de schi din Austria, gasesti camere la hotelurile de 4 stele la 76 euro pe noapte. Oferta apartine Big Travel si implica perioada 1 noiembrie – 20 decembrie 2008 , pentru un sejur de minim 4 nopti, cazare cu demipensiune. Pentru sejururile de minim 6 nopti, primesti o noapte gratuita, pentru intrarile de pe datele alese de agentie (exemplu: 10 ianuarie, 17 ianuarie 2009, etc).

Vacanta la schi in Elvetia

In noiembrie si decembrie 2008, in statiunea elvetiana Saas Fee, o camera costa in jur de 60 euro pe noapte, daca alegi un hotel de 3 stele. Statiunea se afla la o altitudine de 1800 m si dispune de piste de schi pentru incepatori, nivel intermediar si pentru avansati. Anumite pachete ofera ca bonus schiuri standard si bete incluse in tariful demipensiunii, conform aceleiasi agentii. Conditia este sa te inscrii la ofertele care se incadreaza in datele promotionale.

Discount-uri de noiembrie pentru revelion in Tunisia

Exista oferte de revelion pentru Tunisia, care incep cam de la 400 euro de persoana (hoteluri de 3 stele) si ajung la 1500 euro (hoteluri de 5 stele ). Astfel de oferte includ transportul cu avionul, transferul de la aeroport, cazarea cu tipul de masa respectiv si asistenta turistica. Cel mai mic pret la cina festiva din noaptea de Anul Nou costa 35 euro (categoria 3 stele), iar cel mai ridicat pret ajunge la 90 euro (categoria 5 stele).

Grecia sat de pescariDaca alegi un hotel in Yasmine Hammamet , vei sta in cea mai noua statiunea tunisiana, cu restaurante de top si imprejurimi atractive, gradini de iasomie, trandafiri si portocali. In timpul liber ai posibilitatea sa faci calarie la o scoala de echitatie sau sa mergi in excursie in desert, pe camila. In Sahara, o excursie de 2 zile ajunge la 100 euro de persoana. Daca te atrage muzica si dansul traditional al altor popoare, alege o excursie cu serata folclorica, cu artisti in costume nationale si spectacole de profil. Distractia costa in jur de 35 euro de persoana.

Vacantele de revelion in Tunisia presupun plata unui supliment de kerosen de 15 euro, taxa obligatorie. In schimb, vei gasi oferte cu discounturi de 5% din pretul pachetului, pentru inscrierile din noiembrie, conform Tunisiana Travel si Elysse Turism.

Grecia, reduceri substantiale pentru sejururi in 2009

Una dintre statiunile cele mai profitabile ca pret, in Grecia, este Paralia Katerini, indiferent de sezon. Daca mergi pe litoralul grecesc in mai 2009, platesti 85 euro pentru o vacanta de o saptamana, intr-un hotel de 3 stele. Conform ofertei Vilextur Travel, oferta asigura transportul cu autocarul, 7 nopti de cazare, insotitorul de grup si asistenta turistica. Copiii cu varste sub 5 ani au cazarea gratuita, achitandu-se 50 euro pentru transport. In iunie 2009, un sejur in Paralia Katerini sau in Nei Pori costa intre 125 si 155 euro de persoana.

Conform aceleiasi agentii, se acorda reduceri la sejururile de vara, de 15% pentru plata integrala pana pe 28 februarie 2009 si de 10%, pentru plata integrala pana pe 30 aprilie 2009. O oferta inedita pentru sfarsitul acestui an este revelionul pe Riviera Olimpului. Vacanta dureaza 6 sau 8 zile si preturile incep de la 129 euro de persoana + 299 lei de persoana, respectiv, 139 euro + 299 lei de persoana. Conform Christian Tour, pe langa transport cu autocarul, cazare si insotitor de grup, beneficiezi de un bonus. Acesta consta fie dintr-un tur tur panoramic intr-un oras turistic (exempu: Salonic), fie din gratuitate la cina de revelion.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea