Vacante

#destinatii exotice #egipt #tunisia #spania

Destinatii exotice accesibile

In aceasta toamna, cei care dispun inca de ceva timp liber si de bani pot descoperi destinatiile exotice accesibile pentru aceasta perioada. Daca insulele indepartate sunt destul de scumpe, Egiptul, Tunisia si Spania sunt mult mai atractive din punct de vedere financiar.


Tunisia – toamna 2010


Daca vrei sa pasesti printr-una dintre cele mai vestite porti ale Orientului, mergi in Tunisia. Se ajunge usor din Romania, in numai 3 ore de zbor. Tara aflata in nordul Africii, Tunisia este primitoare la mijlocul toamnei. In octombrie este inca vreme frumoasa si te poti bucura de un sejur intr-una dintre statiunile de pe litoral. Se fac numeroase excursii in zone exotice si se viziteaza situri arheologice.

Gasesti oferte last minute in Tunisia, cu sejururi in statiuni precum Monastir , Hammamet sau Sousse . Preturile sunt atractive. Pentru un sejur de o saptamana in octombrie platesti 359 euro in Hammamet, conform agentiei Eximtur.

Pachetul asigura cazarea  cu demipensiune intr-un hotel de 5 stele, biletul de avion, transferul de la aeroport si asistenta turistica. La acest pret se adauga taxa de aeroport de 108 euro.
 

Egipt - toamna 2010
 

Egiptul ocupa un loc de top in randul destinatiilor exotice accesibile pentru aceasta perioada. Vacantele in Egipt sunt ceva mai scumpe decat in Tunisia. Pentru Egipt, toamna si primavara sunt cele mai bune perioade de vizita, vara fiind mult prea cald pentru a face altceva decat plaja si baie in mare.

In octombrie-noiembrie, un sejur de o saptamana costa intre 616 si 656 euro de persoana, conform agentiei Paralela 45. Oferta asigura o saptamana de cazare cu all inclusive la un hotel de 5 stele din Sharm el Sheikh, bilet de avion, transfer de la aeroport si asistenta turistica.
 

Spania, Tenerife - toamna 2010
 

Tenerife este o alta destinatie exotica cu preturi mai mici de 1000 euro pentru un sejur de o saptamana intr-un hotel de 5 stele.

La inceputul lunii octombrie, un sejur de o saptamana costa 794 euro de persoana, conform infoturism.ro . Pachetul asigura biletul de avion si sejurul intr-un hotel de 5 stele din Puerto de la Cruz.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea