Vacante

#destinatii 2014 # destinatii lux # cele mai frumoase locuri din lume #insulele hayman

Destinatii de vis pentru 2014. Tu unde pleci in vacanta?

Mai sunt foarte putine zile si vom spune "la revedere" anului 2013. Dar asta nu inseamna ca nu ne putem face planuri de vacanta pentru anul in care vom intra cu forte proaspete. Iti venim in ajutor cu cateva propuneri in acest sens. Iata cateva dintre destinatiile de vis pentru 2014, propuse de editorii CNN Travel.

Giraffe Manor, Kenya. In complexul kenyan "Giraffe Manor", superbele girafe sunt atat de familiarizate cu prezenta oamenilor incat nu ezita sa bage capul pe geam si sa le fure turistilor mancarea din farfurie. Aici se afla Hotelul Nairobi care, incepand cu 1970, a devenit gazda mai multor exemplare de girafa din specia Rothschild. Mancarea de aici este cea mai buna din oras.



Parcul National Lacul Clark, Alaska este situat la aproximativ 265 km sud-vest de orasul Anchorage. Este o zona superba, unde traiesc multe specii de animale salbatice. Singura cale de acces aici este cu avionul, de aceea in fiecare an aici ajung aproximativ 10.000 de turisti.

Hotelul Conca del Marini, Italia. Stabilimentul "Monastero Santa Rosa Hotel & Spa" din orasul italian Conca del Marini imbina armonios trecutul cu prezentul. Hotelul este de fapt o fosta manastire transformata in centrul SPA. Privelistea asupra coastei Amalfi este spectaculoasa.

Gradina "Ashikaga", Japonia. Japonia este o tara recunoscuta pentru amenajarile sale peisagistice spectaculoase. Nu e de mirare astfel ca aici exista o gradina de flori ireala. Parcul "Ashikaga" se afla la 80 km de Tokio si intreg ansamblul este de fapt o imensa gradina veche de 143 de ani. Copacii de aici au flori mov care curg in cascada pana aproape de pamant.



Insula Hayman, Australia. Marea bariera de corali este un adevarat paradis, mii de specii exotice convietuind aici, intr-unul din cele mai frumoase locuri de pe pamant. Iar complexul de lux "Hayman Island" ofera posibilitatea unei vacante de neuitat. Cand va fi gata, in iulie 2014, acest resort va rivaliza cu usurinta cu alte proprietati asemanatoare, asa cum este Palm Dubai.

Foto: www.thetailor.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea