Vacante

#cina festiva revelion #europa #bulgaria #iordania #vacanta revelion #revelion 2010

Destinatii de vacanta pentru revelionul 2010

Pachetele de revelion 2010 propun o gama larga de destinatii, de la cele din Romania la tarile apropiate (Turcia, Grecia, Bulgaria), pana la destinatii exotice precum Iordania sau Mexic. Iti prezentam in continuare cateva variante de revelion, cu preturi, servicii si facilitati.

Revelion 2010 exotic

Daca vrei sa pasesti pe urmele lui Lawrence al Arabiei de revelion sau sa vezi locatiile in care s-a filmat pentru “Planeta Rosie”, trebuie sa ajungi in desertul Wadi Rum, din Iordania. In Desertul Rosu, cum mai este numit, iti este ghid un beduin , care iti ofera o ceasca de ceai si iti povesteste despre istoria locului. In Wadi Rum se organizeaza excursii de tip safari, cu cina traditionala.

Pe langa acesta, vizitezi capitala Iordaniei, Ammman si vechiul oras al nabateenilor, turism .

revelion iordaniaPentru destinatii exotice indepartate, precum Republica Dominicana, Mexic, Cuba, Dubai, preturile pornesc de la 1500 euro de persoana.

Revelionul in Bulgaria aduce pachete ultra all inclusive

Bulgaria ramane si anul acesta o destinatie de revelion promovata de operatorii de turism, gratie apropierii de Romania si pachetelor de vacanta care includ numeroase servicii si facilitati. Daca alegi un pachet de vacanta pe litoralul bulgaresc, gasesti cazare cu all inclusive si ultra all inclusive. Pe langa cina de revelion, cu program artistic, inclusa in pret, ai posibilitatea de a participa la serile tematice (fara cost suplimentar): seara bulgareasca, mediteraneana, mexicana, asiatica sau la spectacolele folclorice si programele de animatie, comedie sau varietati, desfasurate in incinta hotelului.

revelion 2010 bulgariaTuristii sunt intampinati la sosire cu o bautura de bun-venit (welcome drink). Sejurul la hotel ofera acces gratuit la sauna, piscina interioara, solar, jacuzzi si sala de fitness. Exista, de asemenea, oferte de early booking, pentru turistii care doresc sa achizitioneze pachetul de vacanta pana la sfarsitul lunii octombrie sau noiembrie, beneficiind de un tarif preferential (de exemplu, o reducere de 10%).

Un astfel de pachet costa in jur de 230 euro de persoana, pentru 3 nopti de cazare intr-un hotel de 4 stele. Pentru ofertele de vacanta care includ cazarea cu mic dejun, preturile scad sub 150 euro de persoana, pentru acelasi numar de nopti. O vacanta de revelion in statiunea Constantin si Elena costa 285 euro, pentru un pachet de 3 nopti, conform agentiei AATRavel. Se acorda o reducere de 10% pentru rezervarile si platite integrale facute pana pe 25 noiembrie 2009.

Desi cina festiva de revelion este inclusa in pretul pachetului de vacanta, trebuie sa ai in vedere faptul ca unele hoteluri acorda locurile la masa in functie de factori precum numarul de nopti rezervate. Daca petrecerea de revelion se desfasoara intr-un restaurant cu mai multe sali, turistii care au platit pentru cele mai multe nopti de cazare primesc locuri la masa in sala principala, urmand ca ceilalti sa fie asezati in salile secundare.

Ofertele de revelion city break sunt la moda

revelion PragaTuristii care doresc sa viziteze o metropola europeana au posibilitatea sa opteze pentru o oferta tip city break de revelion. Astfel, de Anul Nou poti vizita un oras precum Lisabona, Barcelona, Paris, Amsterdam, Praga, Viena, Londra, Budapesta, Roma etc, contra unei sume intre 350 si 550 euro de persoana. “Incercam sa acoperim o paleta cat mai larga din preferintele clientilor nostri pentru petrecerea sarbatorilor, acestea fiind impartite in vacantele la ski sau city breaks”, ne-a spus Marta Avram, PR Travel Studio .

Poti opta pentru oferte care au inclus biletul de avion sau pentru cele care iti ofera posibilitatea de a gasi personal cea mai buna oferta de zbor, daca doresti sa-ti planifici singur plecarea. Un astfel de pachet, pentru Praga, costa 355 euro de persoana, conform agentiei Travel Studio si asigura 4 nopti de cazare intr-un hotel de 3 stele, cu mic dejun. La cerere, se poate schimba perioada de cazare si se poate solicita biletul de avion, contra cost.

Alte activitati, propuse optional de catre agentii, in timpul liber petrecut in Praga, pot fi: tur al orasului , vizita la Fantana Krizik, vizite la Palatul Regal , catedrala St. Vitus, Strada de Aur, Podul Carol etc, croaziera pe Vltava (cu cina si muzica), excursii in imprejurimi, la castelele Karlstejn si Konopiste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea