Vacante

#destinatii vacanta #vacanta #israel #elvetia #destinatii #austria #egipt # liechtenstein

Destinatii de vacanta ideale pentru excursii in alte tari

Una dintre cele mai frumoase vacante este cea in care poti sa vezi mai multe tari in cateva zile, parcurgand distante mici. In doar o ora poti trece dintr-o tara in alta, pentru a experimenta diferentele si asemanarile culturale dintre cele doua regiuni alaturate.
 

Liechtenstein, Austria si Elvetia
 

Cei care isi doresc sa descopere locuri noi in Europa pot face o escapada in . Principatul Liechtenstein este un stat alpin din vestul Europei si una dintre cele mai mici tari din lume, avand o suprafata totala de 160 km patrati.

Desi foarte mic ca dimensiune, Liechtenstein euro pe noapte.
 

Croatia, Italia, Slovenia
 

Insula Krk si Opatija sunt doua destinatii de vacanta populare din Croatia. In timp ce insula Krk este la mare cautare in special in timpul verii, datorita ofertelor charter, in Opatija turistii merg pe toata durata anului. La mai putin de 90 km de Opatija se afla Trieste, un oras mai putin cunoscut din nord-estul Italiei. De aici, se ajunge rapid in Slovenia.

Cei care aleg Krk sau Opatija ca destinatie de vacanta au ocazia sa se inscrie la excursii organizate sau sa mearga pe cont propriu in tarile din jur. O astfel de excursie este cea din Venetia si costa aproximativ 60 euro de persoana. Romanticul lac Bled din statiunea slovena cu acelasi nume, precum si celebra pestera Postojna reprezinta o alta excursie de o zi, la acelasi pret. Tot din Krk si Opatija se ajunge usor in Lacurile , dar si in peninsula Istria, pentru a vizita principalele destinatii de aici: Pola, Rovinj si Porec .
 

Iordania, Egipt, Israel
 

Gonful Aqaba leaga regiunile de coasta ale Egiptului, Israelului si Iordaniei. Cei care stau in statiunile din zona ( - Israel, Aqaba - Iordania, Taba - Egipt) pot face cu usurinta excursii dintr-o tara in alta. si Petra sunt doua dintre cele mai frumoase astfel de calatorii. O excursie de o zi costa in jur de 100 euro.



Sursa foto: marquetteturner.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea