Vacante

#austria.info #destinatii de vacanta #austria # ski austria # radstadt # Ski Amade

Descopera Radstadt si impresionanta regiune Ski Amade

ADVERTORIAL

Intins in valea Enns, inconjurat de crestele inzapezite ale muntilor, chiar in inima regiunii Ski Amade se afla orasul medieval Radstadt. Aceasta destinatie de traditie seduce turistii prin oferta generoasa de sporturi de iarna si serviciile de calitate destinate familiilor cu copii. Va invitam sa descoperiti Radstadt si sa deveniti pasionati de Austria!

Radstadt este un oras istoric din Austria, vechi de 700 de ani, aflat in centrul Ski Amade, cea mai mare regiune de ski a tarii. Aproape de Salzburg, Radstadt este o destinatie ospitaliera, cu o paleta larga de activitati de vacanta. Orasul relativ mic, cu 5000 de locuitori, pune la dispozitia vizitatorilor sai nu mai putin de 4000 de paturi.

Pasionatii de ski gasesc in Radstadt un adevarat paradis. Statiunea detine 270 de instalatii de urcare si 800 km de partii.

Principalele atractii pentru iubitorii sporturilor de iarna sunt reprezentate de Leaganul de Ski Radstadt si regiunea Ski Amade, cea mai buna regiune de ski din Austria. Zona este recomandata turistilor care vin sa-si petreaca vacanta de iarna cu familia. Leaganul de ski Radstadt se afla la adapost de vanturile puternice ale iernii, are zapada garantata si instalatii de urcare moderne. Aici exista singura telecabina cu 10 locuri din regiune.

Infrastructura bine construita din Radstadt asigura turistilor accesul nestingherit pe partii, precum si catre alte zone de schi din regiune, gratie autobuzelor de ski gratuite care circula aici.

In Radstadt se practica cross-country skiing, snowboarding, winter hiking, ice stock, snowshoeing, patinaj, precum si sanius. Pentru acesta din urma, turistii au la dispozitie o pista cu o lungime de 6 km si o diferenta de altitudine de 727 metri! Pista este cea mai lunga din Salzburg Sportwelt si poate fi folosita gratuit in fiecare zi de catre turistii care detin un skipass valabil pentru regiunea Ski Amade.

Dupa o zi petrecuta pe partie, una dintre cele mai frumoase modalitati de relaxare o reprezinta complexul termal Soletherme Amade, un centru recomandat pentru intreaga familie. Vizitatorii pot petrece timpul la sauna sau in piscina, intr-un mediu modern, placut si relaxant.

Mai multe informatii gasiti aici: www.austria.info



Sursa foto: austria.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea