Vacante

#piscina incalzita #pensiune #concediu in romania

Descopera pensiunea Enothera cu piscina incalzita

Esti in cautarea unei cazari la o pensiune cu piscina care sa devina locul perfect pentru o vacanta la munte cu familia sau prietenii? Ti-ar placea sa inoti intr-un bazin cu apa limpede si incalzita, admirand privelistea muntilor? Enothera iti poate oferi o astfel de experienta.

Esti in cautarea unei cazari la o pensiune cu piscina care sa devina locul perfect pentru o vacanta la munte cu familia sau prietenii? Ti-ar placea sa inoti intr-un bazin cu apa limpede si incalzita, admirand privelistea muntilor? Enothera iti poate oferi o astfel de experienta.

Situata in Valeni – Dambobita, pe soseaua care leaga Targoviste de Campulung Muscel, intr-o zona de munte cu aer curat, liniste, vegetatie din belsug si peisaje mirifice, pensiunea in sistem self-catering poate fi inchiriata integral (sase camere duble pentru 12 persoane), astfel ca tu sa beneficiezi de intimitate in cel mai frumos sejur.

Indiferent ca o alegi ca destinatie pentru turismul de afaceri, loc de regasire/vacanta intr-o oaza de liniste sau evenimente speciale, aici, in decorul rustic-elegant, esti rasfat/a cu facilitati complete de cazare si splendoarea naturii neexplorate.

Cei care cauta cazare la Enothera sunt atrasi de frumusetea peisajului si a drumului renumit in intreaga tara. Peisajele montane, impreuna cu cele mai frumoase trasee turistice, „taie respiratia”, astfel ca aerul curat, verdele brazilor si intreaga natura sunt cele mai mari atractii pentru turistii care ajung aici. De aceea, camerele oferite sunt, in cea mai mare parte, dotate cu balcon ce permite savurarea peisajului la orice ora din zi sau din noapte.

Si cum o zi plina de aventura in care ti-ai testat limitele si in care ai vizitat cele mai frumoase peisaje cere un rasfat pe masura, esti invitat/a sa te relaxezi la piscina exterioara incalzita, deschisa pana tarziu in toamna.

Pensiune cu piscina la munte

Ca musafir al pensiunii, te poti bucura de o terasa si gradina cu zona de gratar sau poti admira intreaga priveliste montana in piscina exterioara incalzita (si, eventual, acoperita), la care accesul oaspetilor este gratuit. Activeaza vibe-ul vacantei la Enothera si reintalneste-te cu bucuria de a fi in prezenta celor dragi intr-un cadru in care poti simti cu adevarat aerul de libertate si distractie la cote maxime.

Potrivita pentru adulti si copii deopotriva, piscina privata cu apa incalzita de la Enothera va invita la distractie, cu mic, cu mare, cat e ziua sau noaptea de lunga. Spatiul aparent exotic, in care se contureaza o piscina generoasa, este inconjurat de peisaje mirifice ce contribuie la starea de bine si atmosfera intima care te fac sa te deconectezi complet de agitatia orasului. 

Curtea frumos amenajata cu foisor, loc de joaca pentru copii, flori multicolore, arbusti si arbori iti ofera posibilitatea de a te recrea in aer liber si de a petrece timp de calitate intr-o locatie splendida, cu privelisti impresionante care te invaluie in aerul inmiresmat de brad.

Pensiune cu piscina acoperita

Fie ca vrei la munte sau la mare, pensiunea le impaca pe amandoua. Punctul forte: amplasarea si piscina sezoniera. In pensiunea cu piscina exterioara de la poalele muntilor poti retrai farmecul relaxat al unei evadari intime, departe de privirile curiosilor. Stilul traditional al casei de vacanta combinat cu design-ul modern al piscinei incalzite te transporta dincolo de rutina vietii, facand fiecare sedere la Enothera una de neuitat.

O pensiune cu piscina si un view superb spre munti este tot ce ai nevoie pentru a petrece cateva zile de concediu. Locul, potrivit atat pentru odihna si relaxare, cat si pentru excursii sau drumetii montane, vine in intampinarea ta cu numeroase posibilitati de divertisment.

Chiar daca vremea la munte se poate schimba rapid, sfidand, uneori, chiar si prognoza meteo estimata, Enothera ofera posibilitati de agrement chiar si in zilele ploioase. In piscina exterioara, acoperita si incalzita, poti petrece momente placute chiar daca afara ploua sau vantul este prea puternic. Important este sa nu uiti sa pui in bagaje costumul de baie! Distractia e ca si garantata!

FOTO: pensiunea-enothera.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea