Vacante

#destinatii de vacanta #destinatii #vacanta 2013 #destinatii in voga

Descopera 5 destinatii in voga in 2013

TripAdvisor a publicat lista destinatiilor pe val, "10 destinations on the rise". Iata care sunt destinatiile in voga care trebuie vizitate anul viitor.


1 Kiev, Ucraina

Kiev este considerat una dintre cele mai frumoase destinatii ale Europei de Est, gratie monumentelor sale.

Orasul are multe muzee, teatre, biserici si situri arheologice atractive pentru pasionatii de istorie, cultura si arhitectura. In Kiev se afla doua monumente declarate patrimoniu mondial UNESCO: Manastirea Pesterilor, care dateaza din 1015 si Catedrala Sfanta Sofia, ridicata in 1037.


2 Mar del Plata, Argentina

Mar del Plata este o statiune de litoral din Argentina foarte populara datorita ofertelor diversificate de vacanta. Pe vremuri, statiunea era frecventata de oamenii bogati. In prezent, Mar del Plata este vizitata de turisti de toate felurile.

Varful de sezon turistic este in ianuarie si februarie, cand statiunea se aglomereaza mai mult ca oricand. Pe langa plajele nisipoase, alte atuuri ale statiunii sunt atractiile turistice precum Muzeul Municipal de Arta Juan c. Castagnino si preparatele pe baza de peste.


3 Perth, Australia

Perth este un oras izolat, aflat intre Desertul Nullarbor, Oceanul Indian si Valea Swan cu plantatii de vita-de-vie. Orasul este o destinatie potrivita pentru cei care isi doresc sa petreaca cateva zile relaxante la plaja.

Una dintre destinatiile populare este Plaja Cottesloe. In Perth, turistii isi pot petrece timpul la shopping, orasul avand multe boutique-uri interesante. Barurile si cluburile de noapte sunt preferatele amatorilor de distractii.

 

4 Montevideo, Uruguay

Montevideo este o capitala atractiva din America de Sud, populara gratie plajelor sale si aspectului relaxant al orasului, cu arhitectura in stil colonial.

Una dintre cele mai frumoase locuri este Ciudad Vieja, care este partea veche a orasului, plina de monumente si localuri atractive pentru straini.


5 Sao Paolo, Brazilia

Pe langa Rio de Janeiro, Sao Paolo este o destinatie turistica de top a Braziliei. Unul dintre cele mai mari orase din America de Sud, Sao Paolo este un oras eclectic si agitat, cu o populatie de 10 milioane de locuitori.

Orasul atrage strainii datorita gastronomiei interesante, centrelor de afaceri, parcurilor si muzeelor sale.



Sursa foto: zchocolat.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea