Vacante

# avion sofia # tren sofia #sofia

De la Bucuresti la Sofia cu avionul sau trenul

Cel putin daca sunteti in cautarea celor mai bune informatii despre cum sa ajungeti de la Bucuresti la Sofia va voi impartasi astazi cele mai bune optiuni disponibile.

Vestea buna este ca capitala Bulgariei este cea mai apropiata capitala europeana de Bucuresti, asa ca ai câteva optiuni rapide pentru a ajunge acolo, in special avionul, care te va duce la destinatie in doar o ora.

Bucuresti - Sofia cu avionul

Dupa cum am spus deja, daca cautati sa ajungeti repede la destinatie, sariti intr-un avion care te va duce acolo putin peste o ora. Un avion de la Bucuresti la Sofia, operat de Tarom, care paraseste aeroportul OTP din România la ora 18:00 si ajunge la destinatie la ora 19:15.

In momentul redactarii articolului, exista foarte putine optiuni - probabil datorita faptului ca intreaga industrie a calatoriilor este oprita, practic. Dupa eliberarea restriciitlor in urma pandemiei cu Cononavirus mai exista o optiune buna!

Bucuresti - Sofia cu trenul

Exista un tren direct care pleaca de la gara Gara de Nord Bucuresti la ora 11:00 si ajunge in Sofia la 21:05. Trenul ofera doar scaune din clasa a 2-a si are cusete in care poti dormi, dar din moment ce calatoresti pe parcursul zilei, in opinia mea sunt cam inutile.

Daca alegeti calatoria cu trenul trebuie sa stiti ca pretul unei astfel de calatorii este in jur de 35 de euro. Puteti afla mai multe despre calatorie, orar si pretul accesand pagina mersul trenurilor CFR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea