Vacante

#vacanta # sfaturi de vacanta # vacanta in extrasezon # pret redus #concediu

Cum sa profiti de o vacanta in extrasezon

Te-ai gandit vreodata sa vizitezi o destinatie de vacanta in noiembrie? In perioada extrasezonului orice loc vizitat are o atmosfera aparte, pe care putini profita sa o experimenteze. Daca nu-ti place sa-ti iei vacantele ca restul lumii sau ai o activitate cu anumite constrangeri privind concediul, ia in considerare varianta unei vacante in extrasezon . Iti prezentam in continuare modalitatile prin care poti profita maxim de lunile non turistice pentru a te simti excelent la destinatie!
 

1. Preturi mici
 

In extrasezon, in general principalii clienti ai companiilor de turism sunt oamenii de afaceri. Tocmai de aceea ai sanse mai mari sa gasesti oferte la preturi foarte bune pentru croaziere, cazare, transport aerian , circuite etc. Acest lucru inseamna ca nu mai esti obligat sa faci o rezervare din timp pentru a beneficia de un pret redus pentru o vacanta sau un bilet de avion.

Poti gasi chiar oferte foarte atractive la hotelurile de 5 stele unde, in mod normal, tarifele practicate sunt foarte ridicate in alte perioade. Tot ce ai de facut este sa incepi cautarea si sa alegi cea mai avantajoasa si atractiva oferta.

Apoi, sunt oferte last minute cu preturi foarte bune, deoarece locurile se completeaza mai greu in extrasezon. Aboneaza-te la newslettere si alege cea mai buna oferta.

Inclusiv atractiile turistice pot practica tarife mai mici la biletele de intrare.
 

2. Mai putina aglomeratie
 

Un alt avantaj esential al extrasezonului il constituie accesul imediat sau foarte rapid la obiectivele turistice si lipsa cozilor. Cei carora nu le plac locurile zgomotoase, agitate si aglomerate pot alege cu incredere o vacanta in extrasezon . Nimeni nu-i va mai deranja si vor avea spatiu de desfasurare. Apoi, timpul economisit la cozi este timp castigat, care poate fi folosit intr-un mod mult mai placut.

Cei care nu vor sa se trezeasca de dimineata vor putea dormi cat doresc, deoarece nu mai exista multimi care se indreapta spre acelasi obiectiv de la primele ore ale diminetii.
 

3. Autenticitate
 

Unele persoane sunt deranjate de atmosfera prea comerciala a atractiilor turistice. In extrasezon este cea mai buna ocazie de a experimenta un loc asa cum arata el integrat in viata de zi cu zi a destinatiei respective. Astfel, se poate simti cultura locala, mentalitatea si modul de viata al locuitorilor.
 

Sursa foto: epicureann.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea