Vacante

#vacanta #cazare #cazare vacanta #cost cazare #costuri mici cazare

Cum sa platesti cat mai putin pe cazare in vacanta

Cazarea constituie una dintre principalele cheltuieli intr-o vacanta. In functie de cat de importanta este pentru tine o cazare confortabila, exista mai multe modalitati de reduce costurile si chiar de a le anula complet.


CouchSurfing


O modalitate de a beneficia de cazare gratuit este folosirea sistemului de couchsurfing. Turistii se inscriu pe un site, realizeaza un profil cu datele cerute si apoi devin gazde si musafiri. Un astfel de sistem este folosit in principal de persoane tinere, pentru care este important nu confortul, ci eliminarea completa a costurilor de cazare.


Cazarea la prieteni


Daca ai prieteni plecati la studii in strainatate sau colegi trimisi sa lucreze in alta tara, acestia ar putea fi o varianta de cazare gratuita. Multe persoane profita de o astfel de oportunitate si viziteaza un oras universitar cum este Cambridge fara sa cheltuiasca vreun euro pe cazare.


Inchirierea unui apartament sau vile de vacanta


Cei care calatoresc in grup, fie cu familia, fie cu prietenii pot beneficia de maximum de confort si intimitate alegand vilele de vacanta si apartamentele. Poti sta intr-o vila toscana cu piscina si panorama spectaculoasa sau intr-un apartament in Londra cheltuind pe noapte in jur de 20-30 euro. Pretul apartamentului se imparte la numarul de persoane. In plus, toate serviciile contra cost sunt stiute de la inceput, iti poti cumpara si pregati mancarea singur si ai un spatiu intim, mai personal si mai placut decat la hotel.


Ofertele achizitionate la momentul potrivit


Fa-ti conturi de utilizator pe site-urile agentiilor de turism, site-urile de cazari, cele ale hotelurilor si urmareste ofertele. O rezervare facuta din timp sau o oferta de last minute iti poate aduce discounturi considerabile, de pana la 30%-40%. Este important sa ai un card cu bani pregatiti si sa actionezi rapid, pentru a nu rata respectiva ocazie.

Una dintre ofertele promotionale este cea a noptilor suplimentare, acordate gratuit pentru pachetele cumparate intr-o anumita perioada.

Sursa foto: worldwidehotelsonline.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea