Vacante

#sarbatori iarna #craciun 2009 #revelion 2010 #targul de turism al romaniei #oferte sarbatori

Cum sa gasesti oferte promotionale pentru sarbatorile de iarna 2009 – 2010

Lunile octombrie – noiembrie reprezinta perioada de baza pentru achizitionarea unei vacante de iarna: Craciun 2009, revelion 2010 , sejururi de schi in ianuarie etc. Daca vrei sa profiti de promotiile acestei perioade, trebuie doar sa optezi pentru varianta care ti se potriveste. Iata in continuare cateva posibilitati de a gasi o oferta la un pret accesibil si chiar cu un discount.

1. Ofertele early booking aduc reduceri de iarna

Pana pe la sfarsitul lunii noiembrie gasesti oferte de sarbatori in early booking. Trebuie, asadar, sa faci rezervarea si sa platesti pana inainte de 1 decembrie, pentru a beneficia de un pret redus. De exemplu, in statiunea Bansko, din Bulgaria, o camera costa 62 euro pe noapte, intr-un hotel de 4 stele. Pretul asigura cazarea cu demipensiune, potrivit agentiei Elysse Turism. Cina festiva de Craciun sau de revelion costa 36 euro, respectiv 72 euro si este obligatorie.
Pentru rezervarile in early booking, trimise pana pe 31 octombrie si achitate pana pe 10 noiembrie, se acorda un discount de 10%.

2. Oferta speciala, de la pensiuni, vile, hoteluri sau agentii

Pe langa pachetele de early booking exista si ofertele speciale, care aduc reduceri sau facilitati suplimentare. De exemplu, o vacanta de Craciun in Sinaia include micul dejun traditional, spre deosebire de cel obisnuit si un cadou surpriza sub brad, in noaptea sarbatorii crestine.

Un pachet de 3 nopti si 4 zile costa 690 Ron, pentru o camera dubla, intr-o vila de 3 stele din statiune, conform site-ului Via Romania.eu.

3. Targul de Turism al Romaniei aduce oferte de sarbatori

Editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei este o ocazie foarte buna pentru a gasi cea mai buna oferta, pentru vacanta ta de sarbatori. Targul se desfasoara in perioada 15 – 18 octombrie 2009 la Romexpo, in capitala. Poti gasi oferte de sarbatori cu discounturi sau promotii care sunt valabile in perioada targului. Detalii despre editia de toamna de anul trecut gasesti aici.

4. Last minuturi de sarbatori

O alta posibilitate de a gasi o oferta promotionala de sarbatori este sa cumperi un pachet last minute in decembrie, in masura in care operatorii de turism vor avea locuri ramase neocupate. Mai multe detalii gasesti in articolul Cum sa alegi oferta last minute potrivita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea