Vacante

#munchen #cazare #cazare in munchen #hoteluri

Cum sa gasesti cazare in Munchen

Munchen este considerat unul dintre cele mai interesante orase ale Europei. Pe langa lunga traditie a berii, Munchen se mandreste cu o bogata viata culturala si este totodata un centru comercial important. Metropola este atractiva pentru orice tip de turist, avand o oferta de cazare diversificata, de la hoteluri pentru oameni de afaceri la turisti veniti sa-si petreaca weekendul aici.

Iata cateva lucruri pe care este bine sa le stii cand trebuie sa gasesti cazare in Munchen:

1. Alege cazarea in Munchen care ti se potriveste

In Munchen oferta de cazare este destul de diversificata. Gasesti cazare in hoteluri, apartamente, la particulari, in hosteluri, in campinguri etc.

2. Alege cazarea in Munchen in functie de buget

InĀ  fuctie de bugetul de care dispui, poti sa faci o selectie de oferte. Gasesti hoteluri de la o stea la 5 stele.

Unul dintre cele mai bine cotate hoteluri din lume, Mandarin Orientan (Mandarin Orientan Munich Hotel, 5 stele) are camere cu aproape 300 euro pe noapte. La Sheraton (Sheraton Munich Arabellapark Hotel, 4 stele), o camera poate costa aproximativ 60 euro pe noapte. O camera la un hotel de 4 stele incepe de la 40 euro pe noapte. Printre cele mai mici preturi sunt cele de la hosteluri, aproxmativ 16 euro pe noapte.

Exista hoteluri care ofera preturi mai bune pentru sejururile din weekend. De aceea, este bine sa verifici pe site-urile oficiale ale hotelurilor, pentru a fi la curent cu ofertele speciale .

3. Alege oferta de cazare in munchen in functie de perioada in care vizitezi orasul

Trebuie sa stii ca Munchen este considerat un oras costisitor. De aceea, este bine sa faci rezervarea din timp. In perioadele in care au loc evenimente majore, precum festivalul Oktoberfest , de sarbatori, in timpul congreselor etc, preturile cresc chiar si cu 15% fata de perioadele obisnuite. Sezonul turistic normal se intinde din luna mai pana in luna septembrie. La acesta se adauga Oktoberfest-ul si perioada sarbatorilor de iarna.

4. Alege oferta de cazare in Munchen in functie de locatie

Daca te intereseaza o anumita zona, poti sa cauti hoteluri dupa locatie. Majoritatea hotelurilor sunt amplasate in cele mai cunoscute districte ale orasului si pe langa atractiile turistice importante. Astfel, poti gasi cazare in Konigsplatz, Marienplatz, Olympic Stadium, Residenz Palace, Munich Airport etc.

In centrul orasului, preturile incep cam de la 70 euro pe noapte. Daca vrei sa stai in apropierea garii centrale, trebuie sa cauti oferte de cazare in Hauptbahnhof. Aici, o camera la un hotel de 4 stele costa de la 70 euro pe noapte. Daca doresti sa stai chiar in inima orasului vechi, cauta oferte in Altstadt , unde este un numar mai mare de hoteluri de lux.

5. Cauta alte beneficii la cazare in Munchen

Ca in orice parte a lumii, serviciile si facilitatile din hotelurile de 4 si 5 stele sunt mai numeroase si mai diversificate decat cele de la 2 si 3 stele. Pe de alta parte, un lucru simplu de care poti intreba cand faci rezervarea este daca hotelul ofera gratuit turistilor materiale informationale, harti si alte documente informative in mai multe limbi de circulatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea