Vacante

#vacanta #proprietar # sfaturi de vacanta # vacanta la gazda

Cum sa faci impresie buna ca turist la o gazda particulara

Ai descoperit cel mai intim si confortabil apartament in vacanta si ai petrecut o saptamana de vis impreuna cu cei dragi. Daca te bate gandul sa te intorci tot aici la anul, ar fi bine sa ramain in relatii cat mai bune cu proprietarul. Fa-i o impresie buna si pe viitor ai putea beneficia de avantaje in plus, daca devii client fidel. Vei scapa de bataia de cap a cautarii unui loc de inchiriat si iti vei asigura sejururi excelente intr-un loc in care stii ca te-ai simtit foarte bine.

Cum poti face, insa, in asa fel incat sa castigi increderea proprietarului?
 

1. Respecta regulile casei
 

Cand inchiriezi o resedinta particulara, de obicei vei primi un set de reguli pe care este indicat sa le respecti. Daca proprietarul vede ca poate avea incredere in tine, va fi deschis fata de o noua colaborare.
 

2. Lasa totul in ordine
 

Una dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poti face unui proprietar este sa-i oferi bucuria de a-si gasi casa curata. Daca nu este deja specificat in contract, fa in asa fel incat sa cureti si sa lasi totul in ordine inainte de a elibera apartamentul. Curata petele, firmiturile, du gunoiul, aranjeaza patul (chiar daca nu poti spala lenjeria), curata baia si bucataria.
 

3. Fa ceva in plus
 

Poti face chiar ceva in plus fata de simpla curatenie, pentru a-i demonstra proprietarului ca-ti pasa. Poti sa-i uzi florile - in mod sigur nu ti-a cerut acest lucru chiar el, deci va fi o surpriza frumoasa. Poti sa-i lasi un mic cadou, drept recunostinta pentru toate serviciile si facilitatile de care ai beneficiat.
 

4. Fa-i un review de calitate
 

Daca studioul sau apartamentul in care ai stat in vacanta are un anunt disponibil pe internet, lasa un comentariu de tip feedback sau apreciere. Un astfel de review iti ia doar cateva minute, insa pentru proprietar poate fi de mare ajutor in viitor. Iti va fi recunoscator ca te-ai gandit la el dupa ce ai ajuns acasa si ca ii promovezi locuinta.
 

5. Vorbeste pe limba lui
 

Daca tineti legatura, fa un efort sa strecori cateva cuvinte si pe limba lui. Te vei remarca dintre atatia altii si poate ca isi va aduce aminte de tine cu placere. Nu de putine ori proprietarii satisfacuti sunt dispusi sa negocieze in avantajul clientului. Foloseste diverse ocazii, precum sarbatorile, pentru a-i trimite felicitari.



Sursa foto : holiday-rentals.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea