Vacante

#vacanta #hotel #sejur #sfaturi vacanta

Cum sa ai un sejur confortabil la hotel

Cand stai intr-un hotel o perioada de cel putin o saptamana, este extrem de important ca sederea ta in acest loc sa fie una cat se poate de placuta si de confortabila. Este vorba despre multe nopti, asa ca atunci cand planifici un astfel de sejur este recomandat sa tii cont de toate acele mici amanunte care iti asigura confortul.



1 Informeaza-te despre hotel


Site-ul oficial al hotelurilor este doar o interfata care arata intotdeauna frumos. Rar gasesti amanunte importante pentru tine, care te pot determina sa faci rezervarea sau sa renunti. Cauta review -uri despre acel hotel, citeste informatii pe forumuri si bloguri, verifica comentariul personal al agentiei din cataloagele de prezentare si intreaba un agent turistic. In acest fel, esti sigur ca ceea ce gasesti la destinatie este ceea ce te-ai asteptat sa gasesti.


2 Analizeaza preturile pentru servicii


Intereseaza-te de la inceput care sunt serviciile platibile. Asa nu vei avea la final surpriza ca trebuie sa platesti pentru un produs din minibarul cu senzori, pentru conexiunea la internet sau pentru late check-out.


3 Ia-ti de casa


Daca nu stai la 5 stele unde beneficiezi de halat si papuci de baie in camera de hotel, ia cu tine o pereche de papuci de casa. Sunt un obiect extrem de banal, dar care iti ofera un plus de confort cand te dai jos din pat dimineata sau umbli prin camera. Imagineaza-ti cati oameni au stat in acea camera incaltati. Mocheia aceea poate sa arate foarte bine, dar nu inseamna ca e foarte curata.


4 Fa un tur al hotelului


Verifica serviciile si facilitatile hotelului si fa un tur. Descopera unde este piscina, sauna, spa-ul, restaurantele, discoteca, parcul etc. Uita-te si in imprejurimile hotelului. Uneori ai nevoie sa cumperi maruntisuri sau sa mergi la un coafor si este bine sa te familiarizezi cu locurile.


5 Ai grija de cartela de acces


Tine cartela de acces intr-un loc departe de telefonul mobil pentru a nu se demagnetiza. In hotelurile in care camera se afla departe de receptie este suparator sa te trezesti ca nu poti intra in camera si sa faci drumul inapoi.

Sursa foto: turkeyvision.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea