Vacante

#inscrieri timpurii #vacanta vara 2009 #oferte promotionale #oferta pretului garantat #targ de turism

Cum poti beneficia de un pret redus pentru vacanta de vara 2009

Din cauza crizei financiare, operatorii de turism sunt in cautare de solutii pentru atragerea turistilor. Pentru ca principala problema o constituie bugetul alocat vacantei, agentiile propun reduceri, preturi fixe si discounturi.

Cea mai importanta perioada vizata, in cadrul ofertelor promotionale, este vara 2009 . Iata cateva modalitati de a gasi un pachet de vacanta la un pret atractiv.

Oferta cu pret garantat

Turistii care isi rezerva vacanta in februarie 2009, indiferent de perioada aleasa pentru sejur, isi vor primi banii inapoi daca ulterior pretul pachetului turistic achizitionat scade. Este vorba despre o initiativa unica pe turism din Romania, lansata de agentia Flynova la inceputul acestei luni, ca urmare a crizei economice mondiale. Turistii pot fi siguri de investitia financiara facuta pentru cea mai importanta vacanta din an, cea din perioada estivala.

"Flynova garanteaza cele mai mici preturi pentru cei care isi rezerva vacanta de vara pe perioada lunii februarie. oferta pretului garantat este un proiect pilot pe care compania il desfasoara in luna februarie, dar care va fi reluat pe parcursul anului", a spus Raimondas Useckas, Chief Executive Officer al companiei, intr-un comunicat de presa.

In schimb, daca pretul va creste, turistii care si-au achitat deja vacanta nu vor plati nimic in plus.

Inscrierile Timpurii asigura reduceri pentru biletele cumparate in avans

O alta metoda de a plati mai putin pentru vacanta din acest an consta in programul Inscrieri Timpurii. Pentru vacantele pe teritoriul Romaniei, turistii pot plati pana la 30% mai putin, daca isi cumpara biletele de vacanta in perioada 1 februarie – 31 martie 2009 . Despre conditiile acestui program si beneficiile lui gasesti informatii in articolul “Programul ANAT de anticriza, Inscrieri Timpurii, aduce oferta de vara 2009".

De exemplu, o oferta inscrisa in program incepe de la 460 Ron in iulie (cazare cu mic dejun) si de la 1400 Ron, pentru sejururile din august cu pensiune completa. Oferta este valabila pentru un hotel de 4 stele din Mamaia.

In Poiana Brasov, un pachet la 1100 lei de persoana include o reducere de 20% pentru inscrierile pana la 31 martie 2009. Pretul asigura 5 nopti de cazare cu demipensiune intr-un hotel de 4 stele.
O lista actualizata de ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania) cu unitatile de cazare inscrise in program gasesti aici.

Targurile de Turism ale primaverii

Pentru cei care doresc si alte variante exista in primavara, la targurile de turism, oferte promotionale. Intre 19 si 22 martie 2009 va avea loc Targul de Turism al Romaniei si, intre 8-10 mai 2009, Targul de Turism Bucuresti.

La astfel de evenimente participa turism din tara si strainatate cu promotii si oferte speciale, valabile numai in perioada targului. Detalii despre ofertele de anul trecut gasesti aici si aici.

Participa la concursul de turism si castiga genti de calatorie Lamonza pentru vacanta ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea