Vacante

#masina #vacanta # vacanta cu masina #inchiriere masina # sfaturi de vacanta

Cum inchiriezi o masina in vacanta

Inchirierea unei masini in vacanta iti ofera libertate totala de miscare, ceea ce imbunatateste semnificativ gradul de confort. Daca ai permis de conducere si iti doresti propriul mijloc de transport, ia in consideratie varianta ofertelor de inchirieri .

Iata care sunt lucrurile pe care trebuie sa le stii cand inchiriezi o masina in vacanta:
 

1. Utilitatea unei masini inchiriate in vacanta
 

Gandeste-te bine daca solutia inchirierii este cea mai potrivita pentru tine. O masina inchiriata poate costa in jur de 50 euro pe zi. In functie de destinatia ta de vacanta, intereseaza-te care sunt mijloacele de transport in comun si care sunt celelalte variante de transport. De exemplu, operatorii de turism pot pune la dispozitia ta, la cerere, un transport individual sau de grup si chiar autoturisme de lux cu sofer personal.

Daca iti petreci vacanta pe o insula precum Skopelos, daca vrei sa vizitezi Districtul Lacurilor in Anglia sau Castelele de pe Valea Loarei , atunci o masina este cea mai buna alegere. Poti ajunge de la un obiectiv turistic la altul rapid, strabatand distante medii si mari si poti sa te opresti si sa-ti faci propriul tau program, fara a depinde de un grup de turisti sau de mijloacele locale de transport.

Daca, in schimb, te rezumi la un oras precum Parisul, autobuzul turistic si metroul pot fi mai utile decat o masina inchiriata, din cauza traficului si preturilor.
 

2. Fa asigurare
 

Asigura-te ca in contractul pe care il semnezi cu compania respectiva exista si o asigurare pentru masina pe care o alegi.
 

3. Facilitati
 

Intereseaza-te care sunt facilitatile oferite in plus. Poti inchiria masini care dispun de scaun de masina pentru copii, in cazul in care ai nevoie de asa ceva. Apoi, instrumentele de la bord precum un GSP Navigation System ar putea sa-ti fie de ajutor.
 

4. Detalii
 

Acorda atentie detaliilor. De exemplu, daca esti undeva prin Italia, s-ar putea sa vrei sa dai o fuga si prin Austria sau Slovenia. Intreaba reprezentantul companiei de inchirieri care sunt conditiile pentru folosirea masinii in afara tarii in care a fost inchiriata si mai ales ce taxe se percep.


Sursa foto: nordnorge.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea