Vacante

#vacanta 3 in 1 #pasiuni #vacanta #calatorie

Cum arata o vacanta 3 in 1

Persoanele care sunt pasionate de mai multe activitati deodata nu se pot decide usor asupra activitatii principale dintr-un concediu, dintr-o vacanta, dintr-un sezon cald cu zile lungi si seri minunate.

In ele se naste o frustrare, deoarece au timp mult la indemana zi de zi, dar parca si-l irosesc. Ar exploata zilele libere la maximum, s-ar istovi facand numai ceea ce le place, ar munci la elaborarea unui “plan de actiune” care sa nu fie pus intre ghilimele si sa fie luat in serios.

Spre exemplu, sportivii amatori care vor sa imortalizeze lucrurile frumoase din jur, precum si oamenii interesanti din jur si care nu stau locului o clipa, plimbandu-se in tot felul de destinatii turistice, sunt coplesiti de ideea de concediu. Sunt invatati cu exercitarea hobby-urilor intr-o continua graba, iar acum au timp si limbile ceasului parca stau in loc.

De ce sa se apuce mai intai?

De calatorit?

De fotografiat oamenii de jur-imprejur?

De sport pana la epuizare?

Exista posibilitatea adoptarii unui al patrulea hobby?

Cu siguranta exista varianta de a asocia toate aceste trei activitati intr-un concept mai putin intalnit, dar care are toate sansele sa functioneze; vacanta 3 in 1.

Ce presupune o vacanta 3 in 1?

Sursa foto: tvc-mall.com

Putin research inainte de a o incepe. Atata tot! Trebuie ca o calatorie intr-o alta zona a tarii sau intr-o alta tara sa ofere posibilitatea exercitarii celorlalte doua pasiuni intr-un mod organizat, chiar daca doar una dintre cele doua se potriveste la perfectie cu actul de a calatori, sau viceversa.

1. Calatorie & fotografie

De multe ori, calatoria se potriveste cu fotografia pentru ca descoperirea unor locuri noi, unor oameni noi implica si fotografierea acestora, pentru memorare si rememorare facila.

Dar daca un cuplu impartasind aceleasi pasiuni tinteste o tara: Spania, isi ia in bagaj un cort de 2 persoane la pret special. Un research facut din pasiune - cum altfel? - obtine o informatie care este ca cireasa de pe tort: Este informatia care asigura o vacanta buna in stil 3 in 1. Este vorba de o posibilitate de a efectua fotografii turistilor care se cazeaza in anumite hoteluri din Spania si de a fi platiti pentru asta.

2. Aventura & natura

Pentru ca firile lor sunt unele inclinate catre descoperire, nu se poate sa mearga numai 10 km pana in afara orasului, ci calatoresc cu avionul intr-un sejur pana acolo. Spania este un loc perfect pentru a sta cat mai mult in natura care acolo arata altfel decat aici si pentru a fotografia ceea ce le place mai mult, ceea ce descopera nou.

Cati oameni au nu una, nu doua, ci trei pasiuni?

De regula, oamenii au un singur hobby pe care il practica in timpul liber fara sa doreasca sa-si consume chiar intregul timp liber. Unele persoane nu au niciun hobby pe langa activitatea lor de zi cu zi, deoarece se regasesc 100% in ceea ce fac.

In cele din urma, sunt persoanele care au doua sau chiar trei hobby-uri, doua sau trei pasiuni carora le acorda atentie pe rand sau care formeaza o ierarhie. Oricare dintre cei cu trei hobby-uri si-ar dori sa le poata practica pe toate - ei bine, mai sus a fost descrisa o posibilitate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea