Vacante

Cum alegem agentia de turism pentru vacanta noastra II

Indiferent de imprejurarea in care vii in contact cu un reprezentant al unei agentii, acesta trebuie sa te trateze cu amabilitate si sa incerce sa- ti ofere solutii.

 

Daca esti la un turism si ceri informatii despre pachetele din catalogul lor si ti se raspunde in doi peri, sunt mari sanse sa ai parte de acelasi dialog pe toata durata colaborarii. Daca in schimb vorbesti cu ei in situatii diferite si esti tratat corect de fiecare data, inseamna ca politica companiei este bine implementata si orientata catre client.

 

Daca esti invitat sa parcurgi conditiile generale de vanzare sau conditiile contractului si ai nelamuriri, insista in acele puncte, pentru a obtine un raspuns clar. Nu este indicat sa te bazezi pe o agentie in care persoana de contact pare mereu prea ocupata pentru a-ti lamuri anumite aspecte, sau care are un aer deranjat cand pui intrebari.

 

Pe langa faptul ca primeste un comision pentru pachetul pe care ti-l vinde, aceasta reprezinta o agentie responsabila cu bunastarea ta pe durata vacantei. Daca turistul intampina diferite probleme in perioada in care se afla la destinatie, acesta trebuie sa aiba suportul reprezentantilor agentiei, sau cel putin un numar de contact. Prin urmare seriozitatea cu care esti tratat conteaza din prima clipa.

 

Cand te decizi sa alegi una dintre oferte, in calitate de client, poti sa-ti imaginezi tot felul de lucruri care ti se pot intampla acolo si sa soliciti lamururi asupra modului in care sunt acoperite de contract.

 

Daca agentul este in tema, indiferent de intrebarea ta si te trateaza permanent cu amabilitate, sunt mari sanse ca politica agentiei sa fie orientata catre satisfactia clientului. Riscurile astfel se diminueaza, iar tu poti avea parte de o vacanta in siguranta.

 

Gasesti aici prima parte a acestui articol.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 
Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea