Vacante

#croaziere #destinatii de vacanta #craciun #croaziere craciun

Croaziere populare de Craciun

De Craciun, o croaziera poate fi solutia potrivita pentru o vacanta cu multe vizite si efort minim. La bordul vaselor de croaziera, pasagerii au numeroase activitati de divertisment cu tematica Craciunului. La acestea se adauga locurile vizitate, inclusiv insule exotice unde se face plaja chiar de sarbatori.

Iata care sunt cele mai populare croaziere de Craciun:


Croaziere in destinatii exotice

Cea mai populara croaziera de Craciun este cea in Caraibe. 42% din totalul croazierelor de Craciun sunt cele cu destinatia Caraibe. 15% dintre croazierele de Craciun se fac in Asia. Celelalte destinatii cautate pentru croazierele de Craciun sunt America de Sud, Republica Capului Verde si Mauritius.

Multe croaziere de Craciun pornesc din Europa. Cel mai des intalnit punct de plecare este in Southampton din Marea Britanie.


Cat dureaza o croaziera de Craciun

In general, astfel de pachete de vacanta au durate variabile, de la mai putin de 7 zile, pana la doua saptamani sau mai mult. Astfel, 67% dintre croazierele de Craciun dureaza intre 10 si 16 nopti. 18% au o durata de peste 17 nopti si 15% au o durata de 7 nopti sau mai putin.


Ce ofera vasele de croaziera turistilor cu ocazia Craciunului

Vasele de croaziera care ofera vacante de Craciun se pregatesc cu programe special concepute pentru sarbatori. Toti pasagerii vasului respectiv primesc cadouri de Craciun. La imbarcare au loc festivitati si diverse evenimente distractive. Copiii de la bord sunt vizitati de Mos Craciun.

Pe vasele de croaziera, de sarbatori se construiesc chiar si sate din turta dulce in spiritul pietelor de Craciun. Pasagerii pot sa savureze o ciocolata calda pe puntea vasului unde au loc concerte de colinde, sa patineze sau sa urmareasca la cinematograf filme cu tematica Craciunului.

In pachetul unei croziere de Craciun sunt incluse cazarea cu toate mesele, programul de activitati din zilele petrecute pe mare, petrecerea de bun venit, seara de gala, taxele portuare, utilizarea echipamentelor de fitness, transportul cu avionul pana la orasul de imbarcare, transferul intre aeroport si port.

Sursa foto: msccruisesusa.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea