Vacante

#croaziere #vas de croaziera #vacanta gastronomica

Croaziere ideale pentru gurmanzi

Croazierele atrag turistii din nenumarate motive, insa unul dintre cele mai puternice il reprezinta mancarea de foarte buna calitate din vacanta. Cu atatea bunatati in jur, este greu sa-si mai doreasca sa coboare de pe vas.
 

Atractiile gastronomice intr-o croaziera


Liniile de croaziera angajeaza bucatari faimosi astfel incat meniurile sa fie experiente culinare memorabile, iar preparatele sa fie realizate dupa ultimele tendinte in domeniu. Turistii isi pot cumpara delicatese din magazinele cu mancare de la bordul vasului si pot sa se inscrie la lectii de gatit.

Chiar si excursiile organizate la tarm au teme culinare deosebite, cum ar fi vizitarea unui palat si pregatirea mancarii alaturi de un aristocrat.
 

Croaziere - Crystal Cruises


Crystal Cruises este printre primele linii de croaziere de lux care s-au axat pe restaurante conduse de bucatari faimosi. Salile somptuoase, precum restaurantul principal de pe Crystal Serenity, Crystal Dining Room, preparatele inspirate din bucataria italieneasca si asiatica, vinurile fine, meniurile schimbate zilnic sunt cateva dintre atribute. Se spune ca pe astfel de nave de croaziera se poate servi cea mai buna salata Caesar.
 

Croaziere - Silversea Cruises


Silversea Cruises este o alta linie de croaziere all inclusive cu o gastronomie de lux. Sanctuarul Seishin, construit in stil zen, din marmura si lemn pretios, pune la dispozitia clientilor sai degustari alcatuite din noua feluri de mancare, printre care serbet de caviar, stridii si gratar din carne de vita. Partenerul culinar al Silversea Cruises, Relais&Chateaux, asigura meniul si lista de vinuri.
 

Croaziere - Seven Seas Mariner


Cei care iubesc gastronomia franceza si cei interesati de lectii de gatit de la maestri se pot inscrie la o croaziera Seven Seas Mariner. Meniurile restaurantelor contin preparate clasice precum foie gras terrine. Restaurantele sunt de mai multe feluri, de la cele elegante, in stil francez, la barbeque-urile din jurul piscinei. Pasagerii au sansa de a se inscrie la cursurile Le Cordon Bleu Workshops.

Sursa foto : itravelindonesia.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea