Vacante

#petreceri # revelion 2012 # petrecere revelion

Concerte si petreceri: atractii de vacanta pe 1 ianuarie 2012 in Europa

Prima zi din 2012 se anunta plina de evenimente in marile destinatii europene. Cei care isi vor petrece Anul Nou in metropole precum Viena, Praga sau Paris au posibilitatea sa inceapa noul an cu dreptul, participand la evenimente deosebite cu muzica clasica , baluri, concerte etc.
 

Praga pe 1 Ianuarie 2012
 

In Praga au loc in jur de 10 concerte de muzica clasica pe 1 ianuarie 2012. In Biserica St. Jilji are loc concertul "Organ Concert in Old Prague". Biserica are o orga veche, care dateaza din 1737, folosita adesea pentru asfel de spectacole. Din program fac parte Bach, Vivaldi, Mozart, Schubert, Albinoni si alti compozitori. Alte concerte din aceeasi zi sunt Concertul de Anul Nou (New Year's Day Concert" din sala Rudolfinum Concert Hall, "Prague Christmas Music Festival" la Klementinum sau "Best of World & Czech Music" din Sinagoga Spaniola.

Concertele se desfasoara dupa-amiaza si seara. Pretul unui bilet la concert este de aproximativ 50 de euro.
 

Paris pe 1 Ianuarie 2012

 

Parisul are mai putine evenimente pe 1 ianuarie, insa nu este de evitat. La Moulin Rouge are loc Bal du Moulin Rouge, un spectacol plin de culoare, sustinut de 100 de artisti. Cei care isi doresc sa continue petrecerea de Anul Nou pot merge in cluburi, unde se organizeaza evenimente de tip after-party. Pentru o astfel de petrecere se plateste un bilet de intrare de aproximativ 25 euro.
 

Viena pe 1 Ianuarie 2012
 

Viena este capitala concertelor in ianuarie. In prima zi din 2012 are loc un concert la Palatul Schonbrunn, cu muzica de Mozart si Strauss. Wiener Kursalon gazduieste Concertul de Anul Nou (Strauss&Mozart New Year's Concert" incepand cu ore le 17:00. La Mozarthaus are loc un concert pe 1 ianuarie.

In Viena au loc aproximativ 10 concerte in prima zi a noului an. Preturile biletelor variaza intre 25 si 170 euro de persoana.
 

Londra pe 1 Ianuarie 2012
 

La inceput de 2012 are loc in Londra Parada de Anul Nou (New Year's Day Parade 2012). Evenimentul include unele dintre cele mai importante zone ale orasului: Ritz Hotel, Piccadilly, Trafalgar Square, Whitehall, Parliament Square. Tema noului an este dedicata jocurilor olimpic "The Olympics & The Diamond Jubilee".

Sursa foto: acflondon.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea