Vacante

#reduceri #bilete de avion #bilet low cost #damasc #wizz air #blue air #tarom

Companiile aeriene lanseaza orarul de iarna

Noi oferte de rute aeriene, lansarea programului de iarna si zile cu reduceri la bilete – acestea sunt ofertele companiilor aeriene care opereaza din tara noastra pentru sfarsitul verii si perioada de toamna.

Daca Blue Air a lansat orarul de iarna iar Wizz Air ofera reduceri la serviciile de booking hoteluri si “ ”, compania Tarom anunta o noua ruta cu plecare din Bucuresti. In plus, Air France ofera preturi speciale la bilete timp de cinci zile pe luna.
 

Spania, Franta, Italia, in programul de iarna al Blue Air
 

Incepand de astazi Blue Air introduce orarul de iarna, valabil pentru perioada 31 octombrie 2010 – 27 martie 2011. Compania anunta insa ca biletele au fost puse in vanzare deja pe site-ul sau www.blueairweb.com, preturile minime fiind de 19,99 euro, cu TVA si taxe de aeroport incluse, pentru un segment.

Potrivit unui comunicat de presa, aceasta masura isi doreste sa vina in intampinarea noilor obiceiuri turistice ale pasagerilor: “In special in vremuri de criza economica, turistii isi planifica majoritatea calatoriilor din timp, pentru a se asigura ca vor avea de cele mai bune oferte. Cu noul program de iarna, clientii nostri isi pot planifica de acum vacanta de Craciun sau de Anul Nou la preturi foarte accesibile”, a declarat Sherif Ussama, director general al Blue Air.

Pana in acest moment, Blue Air a introdus in programul de iarna destinatiile din Spania, Franta, Italia, Belgia, Marea Britanie si Irlanda. Celelalte destinatii vor fi anuntate pe site-ul companiei in urmatoarele zile, pe masura ce vor fi introduse in programul de iarna.

Reduceri la hotel si inchiriere de masini la Wizz Air

Clientii acestei companii pot beneficia de servicii de booking hoteluri si inchiriere masini la preturi speciale. Daca si-au cumparat un bilet la o cursa efectuata de Wizz Air, turistii pot opta pentru camere de hotel si masini inchiriate la destinatia aleasa pentru vacanta, la preturi cu pana la 50% mai mici.

noi si reduceri de preturi la bilete la Tarom si Air France

Compania romaneasca de transport aerian a introdus de la inceputul lunii iulie o cursa spre Damasc. Turistii care aleg sa mearga pe aceasta ruta, pornind din Bucuresti isi pot cumpara bilete la preturi care pornesc de la 146 euro, cu toate taxele incluse, pentru calatorii dus-intors.

Zborurile Bucuresti - Damasc - Bucuresti pleaca in zilele de marti si sambata, cu escala la Amman, iar operarea se face cu o aeronava de tip Airbus 318. biletele pot fi achizitionate de pe site-ul companiei sau de la agentiile din toata tara.

Pe de alta parte , Air France ofera in fiecare luna cinci zile cu reduceri pentru cei care isi rezerva . Compania promite cele mai mici tarife pentru cateva destinatii din intreaga lume, cu plecare din Bucuresti, daca rezervarea se face in termenul anuntat de companie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea