Vacante

City Break in Sibiu

Potrivit Sibianul, la Targul de Turism al Romaniei Sibiul a venit cu un nou concept pentru iesirile de la sfarsit de saptamana: city break in cetate.

Agentiile si operatorii de turism includ de obicei in ofertele City Break calatorii de weekend in marile capitale europene. Sibiul a gasit totusi in acest tip de oferta un mijloc de atragere a turistilor si o posibilitate de promovare a unor trasee turistice precum Valea Hartibaciului si Valea Oltului .

Daca va avea succes la public, oferta ar putea sa se gaseasca la agentiile de turism din Sibiu si din tara.

Sibiul, cetate turistica

Sibiul a reprezentat unul dintre cele mai importante orase din Transilvania, de-a lungul istoriei Romaniei. In ultimii ani s-a bucurat de o renastere economica si culturala semnificativa. S-a facut cunoscut la nivel mondial mai ales in 2007, cand a fost declarat “Capitala Culturala Europeana”.  

Printre cele mai cunoscute obiective turistice din zona se numara Piata Mare si Piata Mica, Muzeul Brukenthal, Biserica evanghelica.   

Istoria Sibiului inregistreaza evenimente importante , care au dus la dezvoltarea tehnologiei si avansarea stiintei. In Sibiu s-au construit primul spital si prima farmacie de pe teritoriul actual al Romaniei.

Drumul de la Bucuresti la Sibiu costa in jur de 50 RON pentru Intercity. O camera la un hotel de 3 stele din Sibiu ajunge la 65 euro pe noapte, pana la sfarsitul lunii iulie. La o pensiune de doua margarete camera costa 100 lei pe noapte. Pentru un hotel de 4 stele se plateste de la 99 euro.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare..


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea