Vacante

#tirol #pitztal #kaunertal #ghetari #white 5

Cinci ghetari din Tirol: saptamana aceasta Kaunertal si Pitztal

Cei cinci ghetari din Tirol iau startul in noul sezon de iarna 2010 - 2011 cu un abonament de schi comun, pachete atractive si cu placerea maxima a schiatului in zapezile vesnice. Participa Kaunertal, Pitztal, Solden-Otztal, Stubai si Hintertux.

Incepand cu 1 octombrie 2010 pana la 15 mai 2011 este valabil abonamentul de schi White 5 pentru toti cei cinci ghetari din Tirol, oferind avantaje inegalabile. Prezenta zapezii este garantata deoarece toti cei cinci ghetari depasesc 3.000 de m altitudine.

In afara de aceasta, White 5 este flexibil. Deoarece pe toata perioada valabilitatii de 8 luni se poate schia timp de 10 zile pe toti cei cinci ghetari. Zilele individuale nu trebuie consumate consecutiv, pot fi folosite si pe parcursul mai multor concedii scurte. Distanta intre cele mai indepartate vai este doar de 150 km si anume Kaunertal si Hintertux.
In total cei 5 ghetari din Tirol ofera un pachet complet de 314 km de coborari perfect pregatite, iar daca ne concentram pe ghetarii individuali, fiecare dintre ei are o personalitate proprie. White 5 costa acum 317 Euro, iar incepand cu 1 octombrie poate fi achizitionat la fiecare din cei cinci ghetari din Tirol.

 

Kaunertal - distractie pe ghetar si savoarea iernii

 

Pentru ca aici din septembrie pana la jumatatea lunii iunie practicarea schiului este garantata fara sa stati mult timp la coada. S-a deschis in curand un telescaun cu 8 locuri care ajunge la altitudinea de peste 3000 metri.
Noul telescaun de la Karlesjoch inseamna un plus de confort pe ghetarul din zona Kaunertal. Telefericul cuplabil pentru 8 persoane care porneste direct de la restaurantul de pe ghetar Weißsee

La altitudinea de 2.750 metri, telescaunul este dotat cu scaune incalzite.

Pe langa o perspectiva impresionanta inspre toate directiile direct de la statia de pe munte, noul telescaun deserveste trei partii pe trei nivele de dificultate diferite: neagra, rosie si albastra, precum si diverse partii excelente de coborare. Intr-unul dintre cele mai bune parcuri de distractie din Alpi se intalnesc specialistii in snowboard si in freeski. Parcul de distractii pe zapada este iubit atat de incepatori cat si de sportivii mai experimentati. Aveti la dispozitie nivelul pro, medium si easy!

 

Pitztal - Distractie ps schiuri pe cel mai inalt ghetar din Tirol

 

In zona cea mai inalta pentru practicarea schiului din Austria (pana la 3.440 m) se intalneste publicul international. Oferta variata de partii inseamna partiile potrivite pentru orice iubitor al sporturilor de iarna.

Pe toti amatorii de freesky si de snowboard ii asteapta un parc de distractii si o partie halfpipe pe zapada la o altitudine de 3.000 m. Amatorii de freeride gasesc pe ghetarul Pitztal un teren alpin la inaltime, unde partiile sunt practicabile deja devreme in sezon.

Pe amatorii de schi fond ii asteapta din aceasta toamna o tabara pentru schi fond pe partia speciala de cca. 5 km lungime . La altitudinea de 2.840 m cofetaria situata la cea mai mare altitudine din Austria ii delecteaza pe oaspetii din Pitztal cu dulciuri tipice pentru acea zona.

In zona invecinata pentru schi Rifflsee (pana la 2.800 m) telescaunul nou cu 6 locuri SunnAlm, sigur pentru copii, este o atractie pentru iubitorii de schi in familie si un nou trend in privinta transportului confortabil.

Concediul in familie cu copiii, o sedere confortabila cu seniorii, un loc perfect pentru vizitatorii tineri ai parcurilor de distractii pe zapada si bineinteles pentru echipele de sporturi alpine participante la cupa mondiala pana la ambitiosul club de schi : toate acestea se gasesc pe ghetarul Pitztal si in zona Rifflsee - un loc pentru distractii cu zapada sigura si un loc de odihna perfect.

Cand cuceriti cei 5 ghetari din Tirol?
Acum va puteti bucura de zapada fina.
Asigurati-va inca de acum cele mai bune oferte
3 nopti + cazare cu demipensiune inclusa de la 219 Euro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea