Vacante

#white 5 #tirol #schi #austria

Cinci ghetari din Tirol: saptamana aceasta Hintertux

Cei cinci ghetari din Tirol iau startul in noul sezon de iarna 2010 - 2011 cu un abonament de schi comun, pachete atractive si cu placerea maxima a schiatului in zapezile vesnice. Participa Kaunertal, Pitztal, Solden-Otztal, Stubai si Hintertux.

Cu "White5" pe toti cei cinci ghetari din Tirol
 

Incepand cu 1 octombrie 2010 pana la 15 mai 2011 este valabil abonamentul de schi White 5 pentru toti cei cinci ghetari din Tirol, oferind avantaje inegalabile. Prezenta zapezii este garantata deoarece toti cei cinci ghetari depasesc 3.000 de m altitudine.

In afara de aceasta, White 5 este flexibil. Deoarece pe toata perioada valabilitatii de 8 luni se poate schia timp de 10 zile pe toti cei cinci ghetari. Zilele individuale nu trebuie consumate consecutiv, pot fi folosite si pe parcursul mai multor concedii scurte. Distanta intre cele mai indepartate vai este doar de 150 km si anume Kaunertal si Hintertux.
In total cei 5 ghetari din Tirol ofera un pachet complet de 314 km de coborari perfect pregatite, iar daca ne concentram pe ghetarii individuali, fiecare dintre ei are o personalitate proprie. White 5 costa acum 317 Euro, iar incepand cu 1 octombrie poate fi achizitionat la fiecare din cei cinci ghetari din Tirol.
 

Hintertux - zapada garantata
 

Singura zona din Austria pentru practicarea schiului pe parcursul intregului an ofera conditii perfecte pentru schi 365 zile pe an! 86 km de partii cu zapada fina pe toate gradele de dificultate, partiile cu zapada neatinsa si partiile cu grad sporit de dificultate vor creste pulsul oricarui amator de sporturi de iarna. Iubitorii de snowboard sunt incantati sa mearga tot timpul anului pe partiile largi, la o inaltime spectaculoasa, iubesc apres-skiurile legendare si din aprilie pana in decembrie parcul de distractii Betterpark.

Nu fara motiv sportivii internationali si echipele de snowboard de 49 nationalitati diferite gasesc aici, in zona ghetarului Hintertux, locul ideal de pregatire pentru sezonul in care are loc concursul.

Noul punct de atractie pe ghetarul din zona Hintertux, palatul de gheata naturala fascineaza cu turturii uriasi, cu formatiunile pure de gheata si cristalele de gheata stralucitoare.

Invaluit de o multitudine de nuante turquise se deschide in fata ochilor un spectacol al naturii unic si incantator!
 

Date despre ghetar
 

 

  •     palat natural de gheata
  •     singura regiune din Austria in care puteti schia 365 de zile pe an
  •     86 km de partii de orice grad de dificultate
  •     telescaune si teleschiuri moderne
  •     betterpark Hintertux – singurul snowpark pe timp de vara din Europa Centrala
  •     Palat natural de gheata – bijuteria de pe ghetarul Hintertux
  •     Terasa panoramica la altitudinea de 3.250 m
  •     Distinctia drept „cea mai buna regiune de practicare a schiului pe ghetari din intreaga lume“, acordata de Skiresort International service Team
  •     Pestera stalactitelor si stalagmitelor – pestera situata la cea mai mare altitudine din Europa si cea mai mare pestera din Alpii Centrali


Cand cuceriti cei 5 ghetari din Tirol?
Acum va puteti bucura de zapada fina.
Asigurati-va inca de acum cele mai bune oferte
3 nopti + cazare cu demipensiune inclusa de la 219 Euro


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea