Vacante

#colinde #vacanta de sarbatori #concerte # vacanta londra #distractii londra #Hyde Park Winter Wonderland #Catedrala St Paul #croaziera pe tamisa

Cele mai tari distractii de sarbatori in Londra

Londra este una dintre cele mai frumoase destinatii de sarbatori datorita evenimentelor desfasurate aici cu ocazia Craciunului si Anului Nou. In special cei care merg in vacanta cu copiii au ocazia sa participe la diverse evenimente dedicate celor mici.

Iata cele mai tari distractii de sarbatori in Londra:


Hyde Park Winter Wonderland

Hyde Park Winter Wonderland este cel mai mare obiectiv al Londrei de sarbatori, atat pentru localnici, cat si pentru straini. Parcul de distractii Hyde Park Winter Wonderland este deschis de pe 23 noiembrie pana pe 6 ianuarie si gazduieste o multime de atractii. Magical Ice Kingdom este o zona a parcului amenajata cu sculpturi de gheata care intruchipeaza animale salbatice si un castel. La crearea acestora s-au folosit peste 200 de tone de gheata si au muncit 20 de sculptori.

Tot aici se afla cel mai mare patinoar in aer liber din Marea Britanie. Pe langa patinaj, lumea vine in Hyde Park Winter Wonderland pentru spectacole de circ, sa se dea in roata mare (The Giant Observation Wheel), sa-l viziteze pe Mos Craciun in Santa Land si sa faca shopping in piata de Craciun. Intrarea in Hyde Park Winter Wonderland este libera, insa se plateste separat pentru acces in toate atractiile principale.


Concerte de colinde in Catedrala St Paul de sarbatori

Catedrala St Paul este unul dintre cele mai frumoase monumente ale Londrei si un punct de reper cu ocazia sarbatorilor de iarna. De sarbatori, aici au loc concerte de colinde si slujbe religioase. Pe 22 decembrie, de exemplu, in St Paul Cathedral se desfasoara Family Carols, un concert de colinde dedicat in special copiilor. Spectacolul are loc la ora 13:00 si poate fi vazut gratuit.


Croaziera pe Tamisa de Craciun sau Revelion

In Londra, sarbatorile de iarna pot fi petrecute pe apa, la bordul unui vas de croaziera. De Craciun si de Revelion exista oferte speciale care includ o plimbare pe Tamisa cu durata de aproximativ 5 ore, cu muzica live, mancare si bautura. De Anul Nou, una dintre cele mai spectaculoase panorame cu artificii este cea vazuta de pe apa. O croaziera de Revelion 2013 costa de la 120 lire sterline.

Sursa foto: eurotravelogue.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea