Vacante

#hoteluri #vacanta familie #hoteluri de lux #hoteluri familie

Cele mai potrivite hoteluri din lume pentru vacanta in familie

Cei care pleaca cu familia in vacanta pot alege unele dintre cele mai bune hoteluri specializate in servicii pentru familii. Astfel de hoteluri ofera o gama larga de activitati, atat pentru copii, cat si pentru adulti si pun la dispozitia acestora servicii si facilitati pentru ca intreaga familie sa fie fericita si multumita pe toata durata vacantei.

Five Star Alliance afiseaza lista cu cele mai luxoase hoteluri destinate familiilor.

1 Fiesta Americana Grand Coral Beach

Fiesta Americana Grand Coral Beach este un resort hotelier de lux din Cancun. Complexul hotelier este deschis pentru familiile cu copii cu varsta de la 4 la 12 ani. In cadrul resortului hotelier, turistii dispun de o gama de activitati, mese pentru copii si supraveghere astfel incat si parintii sa se poata relaxa si bucura de vacanta.

2 Jumeirah Beach Hotel

Jumeirah Beach Hotel este un hotel aflat in Dubai, destinat in principal familiilor cu copii. Sinbad's Kids Club este un centru dedicat in intregime minorilor, care se pot distra pe toata durata vacantei alaturi de un personal calificat.

3 Don CeSar

Don CeSar este un hotel din St Petersburg, Statele Unite, dedicat familiilor cu copii mici. Resortul dispune de o plaja de 7 mile si jumatate. Hotelul dispune de programe speciale pentru copii si accepta animalele de companie. Una dintre activitatile propuse pentru timpul liber este zborul cu balonul.

4 Four Seasons Hotel George V Paris

Hotelul parizian Four Seasons Hotel George V se afla la cativa pasi de Champs-Elysees. Aceste este gazduit de o cladire din 1928 decorata cu tapiterii de secol XVII. Zona piscinei este impodobita cu picturi murale ale gradinilor de la Versailles. Turistii pot sa-si inscrie copiii in programele dedicate acestora. Hotelul accepta si animale de companie de mici dimensiuni.

5 Athenaeum Hotel and Apartments

Athenaeum Hotel and Apartments este un complex hotelier de 5 stele din Londra. Decorat in stil contemporan , hotelul este o afacere de familie care isi primeste musafirii in asa fel incat acestia sa aiba senzatia ca au ajuns acasa. Spa-ul este deschis numai clientilor hotelului. Clientii pot face rezervari pentru diverse activitati, de la bilete la teatru la echitatie. Animalele de companie suunt acceptate.

Sursa foto: adventuresportsholidays.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea