Vacante

#barcelona #ungaria #londra #turcia #istanbul #budapesta #piata mare #piata san joseph #piata portobello

Cele mai mari si impresionante piete din Europa

Atunci cand planuiesti o vacanta in Budapesta, Istanbul sau Londra, pe lista locurilor de vizitat ar putea intra si pietele centrale ale acestor orase. Aici vei descoperi adevarate centre de comert din care poti achizitiona suveniruri, alimente, carti, articole vestimentare vintage, parfumri si chiar piese de mobilier unicat.


Piata Mare din Budapesta, Ungaria

Cladirea in stil neo-gotic gazduieste cea mai mare piata a capitalei ungare si este chiar si un obiectiv turistic.

Piata Mare este formata din subsol, acolo unde se gasesc produse diverse (jucarii, haine, produse de menaj), din parter (doar produse alimentare) si etaj (acolo unde poti gasi standuri cu suveniruri, accesorii din piele, diverse sortimente de alcool, dar si cafenele).



Piata este vasta, bine aerisita, luminoasa si foarte curata.


Piata San Joseph din Boqueira, Barcelona

Piata San Joseph arata cat de mare pret pun spaniolii pe mancarea diversificata. La un singur stand din aceasta piata poti descoperi nenumarate sortimente de fructe si legume, iar comerciantii te indeamna sa gusti din marfa proaspata inainte de a o cumpara.

Piata San Joseph este sufletul orasului - aici nu vin doar localnicii (pentru cumparaturi si chiar pentru a socializa), ci si turistii care sunt foarte curiosi sa descopere una dintre cele mai mari si frumoase piete din Europa.


Marele Bazar din Istanbul, Turcia

Marele Bazar este una dintre cele mai mari piete din lume, in care domnesc standurile cu parfumuri, bijuterii, covoare, ceramica si condimente.

Marele Bazar are peste 3000 de magazine si 61 de strazi. Asadar este foarte usor sa te ratacesti, insa in acelasi timp este o adevarata aventura si cu siguranta turistii nu simt cat de repede trece timpul cand se plimba din magazin in magazin.


Piata Portobello, Londra, Anglia

Piata Portobello este un bazar cu foarte multe tarabe la care se gasesc suveniruri, produse din argint, portelan, picturi, brelocuri, piese de mobilier si produse alimentare.

Tot aici vei gasi antichitati si obiecte second-hand, dar si accesorii vintage de designer si blanuri.



Sursa foto: urbecadiz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea