Vacante

#hoteluri #hoteluri de lux #hoteluri luxoase #gold list 2012

Cele mai luxoase hoteluri din lume

Marile publicatii de turism anunta lista celor mai luxoase hoteluri din lume pentru anul 2012. Amplasate deasupra marii, cu o arhitectura speciala si facilitati la cele mai inalte standarde, hotelurile de lux isi ofera serviciile la preturi care pornesc de la 300 euro pe noapte.

In topul Conde Nast Traveller, Gold List 2012 , hotelurile alese sunt cele care exceleaza in materie de servicii, locatie, mancare, camere, facilitati leisure, ambienta si design.

1 Aman Sveti Stefan, Muntenegru

Aman Sveti Stefan figureaza in topul Gold List 2012 datorita locatiei sale. Hotelul se afla pe insula Sveti Stefan, declarata monument mondial UNESCO, intr-o cladire fortificata, de secol XV, restaurata. Aman Sveti Stefan pune la dispozitia clientilor sai 50 de camere si apartamente decorate in stil traditional, cu pereti de piatra si acoperis rosu, precum si 6 cabane spa, cu piscina si cu panorame impresionante asupra marii Adriatice. Pe langa acestea, complexul hotelier dispune de restaurante, baruri, cafenele. O camera dubla costa aici de la 700 euro.

2 Grace, Santorini

Grace este un hotel de lux de pe insula greceasca Santorini. Hotelul figureaza in topul Gold List 2012 gratie amplasarii sale care permite o panorama asupra calderei vulcanice. Una dintre cele mai frumoase privelisti o au turistii la infinity pool . Mancarea mediteraneana, decorul simplu si elegant, serviciile de calitate sunt cateva dintre atributele acestui hotel. Grace dispune de 13 camere si 7 apartamente. O camera dubla costa de la 325 euro pe noapte.

3 Il San Pietro di Positano, Italia

Il San Pietro di Positano este un hotel din Italia, cu panorame spectaculoase asupra coastei Amalfi. Construit pe stanca, hotelul pare ascuns, oferind intimitate. Hotelul pune la dispozitia clientilor apartamente cu terase private si vedere la mare. Restaurantele servesc preparate traditionale locale. Printre alte facilitati sunt o plaja privata si un teren de tenis. O camera dubla costa de la 380 euro pe noapte.

Sursa foto: paradizo.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea