Vacante

#Fort Lauderdale #Flagstaff #vacanta primavara #chicago #destinatii de vacanta #buenos aires #londra #vacanta #primavara #copenhaga

Cele mai ieftine destinatii de vacanta in lunile de primavara! Unde poti merge in aceasta perioada a anului

Primavara, cand natura revine la viata, este perioada perfecta pentru vacante de vis. Exista insa cateva orase din lume, care in aceasta perioada sunt mai ieftine ca niciodata. Iata care sunt acestea si cand le poti vizita.

Martie

Flagstaff, Arizona

Sursa foto: pixabay.com

In aceasta perioada, preturile pentru o vacanta in Arizona sunt convenabile pentru orice buzunar. In aceasta luna poti gasi cazare la hotel sub 100 de dolari. In plus, este ocazia perfecta pentru a vizita Marele Canion, care se afla in Parcul National Arizona.

Buenos Aires, Argentina

Sursa foto: pixabay.com

In buenos Aires vremea este calduroasa, insa foarte placuta, in aceasta perioada a anului. Poti explora imprejurimile in voie si poti face chiar si plaja. In plus, in aceasta perioada, poti gasi vazare cu aproximativ 55 de dolari, potivit sunset.com.

 

Sursa foto principala: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea