Vacante

#vacanta europa #trasee de vacanta #rute de vacanta

Cele mai frumoase trasee de vacanta in Europa

Cei care vor sa vada in vacanta mai multe locuri si sa aiba parte de experiente deosebite pot alege unul dintre cele mai frumoase trasee europene, pe apa sau pe pamant. Grecia, Turcia, Marea Britanie si Franta pot fi alegeri inspirate pentru o ruta inedita de vacanta.

Iata in continuare cateva rute de vacanta in Europa cu durata intre 12 si 14 zile:
 

Din Atena in Istanbul


O croaziera cu vaporasul in nord-estul Marii Egee ofera calatorilor posibilitatea de a descoperi insule deosebit de frumoase, cu o cultura si o istorie elenistica bogata. Se porneste din Atena si se viziteaza Lesbos, Chios, Samos, precum si celebrul oras antic Efes din Turcia, dupa care se ajunge in Istanbul. O astfel de ruta are durata de 12 zile.
 

Din Londra in Edinburgh


Una dintre modalitatile de a descoperi Marea Britanie, Scotia si Wales este sa faci un circuit din Londra in Edinburgh. Calatoria are durata de 14 zile. Dupa ce se viziteaza Londra se face o oprire in celebra statiune Bath, dupa care se ajunge pe urmele lui Shakespeare in Stratford-Upon-Avon.

In North Wales se descopera castelele antice si muntii din Parcul National Snowdonia, precum si Bodnant Garden la sud de Conwy. Urmeaza Lake District, una dintre cele mai frumoase regiuni ale Angliei. In ultimele zile se ajunge in Loch Ness si apoi in Edinburgh.
 

Din Paris la Nisa


Cei care au la dispozitie 2 saptamani pot face un circuit in cele mai frumoase si mai impresionante destinatii turistice ale Frantei. Traseul incepe din Paris si se continua cu Versailles.

Dupa vizitarea palatului si orasului Versailles se merge in Lyon si in Vallee du Rhone, o regiune celebra pentru mancarea sa, dar si pentru productia de vin. In Aix-en-Province se merge pe urmele lui Cezanne si se viziteaza cele mai importante atractii turistice de aici. Antives si Cap d'Antibes sunt locuri care amintesc de Picasso, Greta Garbo si A. Onassis. In cea de-a 13-a zi se ajunge la Nisa, iar a 14-a zi se incheie la Eze, cu gradina sa exotica.

Sursa foto : bookableholidays.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea