Vacante

#thailanda #destinatii exotice #bangkok # vacanta in thailanda

Cele mai frumoase si exotice destinatii din Thailanda

Thailanda este una dintre destinatiile potrivite pentru o vacanta in toamna. Peisajele spectaculoase si cultura locala sunt doua dintre principalele atractii ale acestei destinatii exotice. Descopera unele dintre cele mai frumoase locuri de vizitat in Thailanda.


Insula Ko Phi Phi Leh


Ko Phi Phi Leh este una dintre cele mai pitoresti destinatii thailandeze. Aflata in arhipelagul Phi Phi in provincia Krabi, insula a devenit celebra datorita apartiei sale in filmul "The Beach" in care a jucat Leonardo DiCaprio. Insula seduce vizitatorii prin frumusetea ei naturala, cu stanci abrupte, vegetatie exotica si plaje nisipoase. Pentru turisti, Ko Phi Phi Leh este un paradis al scufundarilor in recif.


Parcul National Khao Yai


Parcul National Khao Yai se afla in provincia Isaan din nordul Thailandei, este o zona protejata si unul dintre cele mai mari parcuri naturale ale tarii. In Parcul National Khao Yai traiesc peste 3000 de specii de plante si in jur de 300 specii de pasari. Pe langa fauna si flora, o alta atractie majora a parcului national o reprezinta cascadele. In sezonul ploios, caderile de apa sunt spectaculoase.


Bangkok


Bangkok este considerat unul dintre cele mai cosmopolite si interesante orase ale Asiei. Metropola are peste 10 milioane de locuitori si ofera turistilor o experienta unica. Acestia descopera in Bangkok temple traditionale, palate somptuoase, piete cu mancare exotica, centre comerciale si o viata de noapte intensa.


Piata plutitoare Damnoen Saduak


Piata plutitoare Damnoen constituie o experienta care nu trebuie ratata in Thailanda. Cea mai populara piata plutitoare thailandeza, Damnoen Saduak este o metoda excelenta de a cunoaste cultura locala. Calatorii ajunsi aici pot cumpara fructe si legume, precum si preparate culinare gatite pe loc.

Barcutele care aluneca pe canale, pline de marfuri, forfota locului, miresmele si culorile nu lasa pe nimeni indiferent. Cel mai bun moment al zilei pentru o vizita in piata plutitoare Damnoen Saduak este dimineata, inainte ca locul sa se aglomereze.


Plaja Patong


Cei care ajung in orasul Phuket pot da o fuga la Patong, o plaja aflata la aproximativ 16 km in afara orasului. Patong se intinde pe 3.5 km si este plina de hoteluri, restaurante, magazine si cluburi de noapte. Amatorii de distractie nu sunt dezamagiti de acest loc pitoresc si popular, care se aglomereaza in special seara, datorita unei vieti de noapte foarte bine dezvoltate.


Tham Phraya Nakhon


Tham Phraya Nakhon este o pestera din Thailanda foarte populara. Aflata in provincia Prachuap Khiri Khan, pestera Tham Phraya Nakhon este una dintre cele mai fotografiate pesteri ale tarii datorita peisajului impresionant.

Cei care viziteaza acest obiectiv turistic este bine sa fie echipati cu incaltari potrivite pentru acest loc stancos si cu spray impotriva tantarilor. "Camera" principala a pesterii are doua orificii in tavan prin care patrunde lumina soarelui. Dimineata, cand razele soarelui patrund in pestera, efectul luminii este cu totul deosebit.



Sursa foto: dailymail.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea