Vacante

# vacanta la mare #plaje # plaje pustii #Wildcat Beach #Cayo Costa #Pink Beach #Majahuitas Cove

Cele mai frumoase plaje pustii

Vrei sa ajungi pe o plaja exotica care sa nu fie supraaglomerata? Ti se pare probabil imposibil, insa mai exista si locuri in care, pentru a ajunge acolo, trebuie sa mergi mai mult sau sa folosesti mai multe mijloace de transport, iar de obicei majoritatea turistilor sunt mult prea comozi pentru a depune atat de mult efort.

Atunci cand ajungi pe o astfel de plaja, realizezi ca a meritat orice efort.

Iata cateva dintre cele mai spectaculoase plaje pustii din lume.
 

Wildcat Beach, California


Pentru a ajunge pe aceasta plaja trebuie sa mergi pe jos in jur de 8 kilometri, asa ca nu sunt multi cei care se incumeta sa porneasca intr-o astfel de drumetie.

Cayo Costa, Florida


Te-ai gandi ca o astfel de plaja nu are cum sa nu fie suprapopulata, avand in vedete ca are un nisip atat de fin si o apa atat de limpede. Totusi, in coasta de sud a golfului din Florida exista aceasta plaja pe care se ajunge doar cu o barca privata, in schimbul sumei de 25 de dolari de persoana.


 

Pink Beach, Barbuda, Antigua si Barbuda


Aceasta plaja este recunoscuta datorita nisipului sau roz, dar si datorita faptului ca este nepopulata. Aici poti ajunge doar cu o barca privata si pot sta, fara grija, de dimineata pana seara, fara sa te deranjeze vre-un alt turist.


 

Majahuitas Cove, Puerto Vallarta, Mexic


Majahuitas Cove este o plaja mica, la capatul sudic al golfului Banderas. Si aici poti ajunge doar cu o barca inchiriata de la unul din localnici.
Plaja Porat, Bisevo, Croatia


Croatia este recunoscuta pentru plajele sale pustii, insa Porat este una dintre cele mai frumoase. Nisip curat, apa incredibil de albastra si de limpede, bancuri cu pesti.

Pe plaja Borat poti ajunge cu o barca sau un mini vaporas, insa asigura-te ca te intelegi de la inceput cu cel care detine barca. Daca vrei sa petreci cateva ore pe plaja, iar apoi sa se intoarca dupa tine, anunta-l inca de cand faci rezervarea.

Sursa foto : www.thetravelerszone.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea