Vacante

#barcelona #vacanta #florenta #sejur #destinatii vacanta # vacanta in familie # destinatii vacanta familie #orase vacanta

Cele mai frumoase orase pentru vacantele in familie

Vacantele in familie sunt ocazia perfecta pentru a petrece timpul impreuna cu cei dragi. Activitatile comune pot fi foarte distractive si educative pentru copii, asa ca parintilor nu le ramane decat sa puna la punct o scurta iesire.

Siteul TripAdvidsor a publicat topul anual al celor mai frumoase orase din Europa, unde merita facute vacantele in familie.
 

Florenta, Italia
 

Vizitatorii siteului TripAdvisor au votat Florenta drept cel mai frumos oras pentru o vacanta in familie . Centrul istoric abunda in obiective turistice , iar cand copiii se plictisesc sa ia la pas stradutele inguste, se pot opri sa manance o inghetata delicioasa la una dintre gelateriile italiene. Domul din Florenta, Piazza della Signoria si muzeele centrale sunt principalele locuri de vizitat.

In plus, daca vacanta in familie este planificata pana de Craciun, parintii isi pot duce copiii la traditionalele targuri de cadouri, unde se gasesc lucruri frumoase, la preturi mult mai mici decat in magazine.
 

Edinburgh, Marea Britanie
 

Orasul britanic Edinburgh este o destinatie ideala pentru vacantele in familie. Camera Obscura si World of Illusions sunt doua atractii care ii vor fascina pe copii din prima clipa, insa si cei mari vor fi prinsi in mrejele lumii ireale. Castelul Edinburgh si festivalurile de sezon trebuie trecute si ele pe lista obiectivelor.
 

Londra, Marea Britanie
 

Capitala Marii Britanii, Londra, este al treilea oras ce merita sa fie vizitat in familie. Turnul Londrei, Palatul Buckingham si Gradina Zoologica pot fi vizitate intr-o singura zi, urmand ca in celelalte sa fie bifate obiective turistice precum Ochiul Londrei si Muzeul Figurilor de Ceara 'Madame Tussauds'.
 

Berlin, Germania
 

In Berlin, toata lumea gaseste ceva placut de facut. In timp ce copiii se joaca in locurile special amenajate sau in celebrul Legoland, parintii pot savura o cafea in bistrourile traditionale. Gradina Zoologica din Berlin este o alta atractie ce nu trebuie ratata in Capitala Germaniei.
 

Barcelona, Spania
 

Cultura spaniola respira in toate cotloanele Barcelonei, asa ca pentru vizitarea tuturor obiectivelor importante trebuie facuta o lista inca de acasa. Cel mai usor si la indemana mod de deplasare este autobuzul turistic. Acesta opreste in diverse locuri din Barcelona, de unde se ajunge foarte usor la Sagrada Familia , la Aquarium sau la Muzeul de Ciocolata.



Sursa foto: ixtapa.kivc.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea