Vacante

#australia #sydney # destinatii turistice

Cele mai frumoase locuri de vazut in Sydney, Australia

Sydney este principala atractie turistica din Australia si unul dintre cele mai impresionante orase in ceea ce priveste arhitectura. Zgarie-norii si monumentele emblematice precum Opera sau Podul Portului, precum si pozitionarea intr-unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume fac din Sydney un oras deosebit de ofertant pe plan turistic.

Iata unele dintre cele mai frumoase locuri de vazut in Sydney:


Sydney Opera House


Sydney Opera House este unul dintre obiectivele turistice emblematice ale lumii, alaturi de Big Ben, piramidele egiptene sau Turnul Eiffel. Opera din Sydney este un centru artistic multidisciplinar inaugurat in 1973. Aflata in New South Wales, in Australia, Sydney Opera House este o cladire conceputa de arhitectul J. Utzon. Din 2007, Sydney Opera House face parte din patrimoniul mondial UNESCO.

Turistii au posibilitatea sa se inscrie la unul dintre tururile care se organizeaza in Sydney Opera House. Exista tururi pentru adulti, pentru copii si tururi cu explicatii in limbi asiatice. Un tur popular in randul turistilor este Backstage Tour, care ofera publicului ocazia sa vada ce se intampla in spatele cortinei.



Sydney Harbour Bridge


Sydney Harbour Bridge este o alta atractie de top din Sydney. Podul din portul Sydney este unul dintre locurile ideale pentru panorame spectaculoase asupra orasului.

Accesul pentru turisti se face contra cost, in anumite momente ale zilei: la rasarit, in timpul zilei, la apus si noaptea. La fel ca Turnul Eiffel si alte mari obiective ale lumii, podul din Sydney este cunoscut ca un loc unde au loc multe cereri in casatorie. Tot aici se oficiaza si casatorii.


Sydney Olympic Park


Sydney Olympic Park este o suburbie care a fost refacuta cu ocazia Jocurilor Olimpice care s-au desfasurat in Sydney in anul 2000.

Sydney Olympic Park este un obiectiv turistic potrivit pentru orice turist, gratie numeroaselor activitati care pot fi desfasurate aici. In Sydney Olympic Park au loc expozitii, spectacole, competitii sportive, se pot practica sporturi si exista locuri amenajate special pentru copii. Unele dintre activitati sunt disponibile gratuit, iar altele se platesc.



Sursa foto: sydneyflightsaccommodation.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea