Vacante

#turism #destinatii vacanta #destinatii franta # litoral franta #destinatii litoral

Cele mai frumoase destinatii de pe litoralul Frantei

Franta este una dintre cele mai accesate destinatii turistice din lume. Cu al sau Paris, dar si cu Valea Loarei, extrem de populare la nivel mondial, Franta se lauda, in acelasi timp, si cu o pleiada de plaje superbe. Care sunt cateva dintre cele mai frumoase destinatii de pe litoralul Frantei, afla in continuare!

Un sejur estival pe litoralul Frantei poate include cel putin patru destinatii: Coasta de Azur, Bretania, Normania si sudul Frantei. Cea mai populara dintre acestea ramane Coasta de Azur (Riviera Franceza) care se intinde de la Cannes la Menton. Daca urmaresti sa ai parte de o vacanta de lux, Coasta de Azur este destinatia ideala.

Daca Riviera Franceza este o destinatie adresata cu precadere cuplurilor, Bretania se va dovedi intesata de plaje si atractii perfecte pentru familiile cu copii.

Antibes

Antibes este un oras presarat cu plaje micute, ideale pentru cuplurile in cautare de liniste si intimitate. Cu toate acestea, in plin sezon estival, plajele din Antibes devin suprapopulate. Plajele din Antibes, 48 la numar, se intind pe o distanta de 25 km de-a lungul coastei.

Cannes

Cannes este o alta destinatie superba, de lux, de pe litoralul Frantei. Faimoasa, printre altele, datorita festivalului de film organizat aici an de an, Cannes ofera o bogatie de cafenele, restaurante si baruri. Plajele din Cannes sunt intesate de turisti pe durata verii, in parte si datorita diversitatii acestor localuri. Cannes se va dovedi o destinatie excelenta pentru tinerii care apreciaza o noapte nebuna petrecuta in cluburi la finalul unei zile de plaja.

Quiberon

In Bretania, una dintre cele mai frumoase destinatii este Quiberon. Statiunea include plaje spectaculoase, lungi, presarate cu nisip fin. Numai bune pentru inotatori, plajele cu apele lor cristaline sunt marginite de magazine de suverniruri si restaurante.

Trouville

In Normania, Trouville, orasul situat intre doua estuare, este o destinatie de neratat. Desi nu se bucura de aceeasi popularitate precum Deauville, aflat in apropierea sa, orasul Trouville este ideal pentru familiile in cautare de liniste, plaje putin aglomerate, dar excelent ingrijite. In tot acest timp, Trouville dispune de magazine si restaurante variate, plus o piata grozava de peste.

Foto: chateauvalmer.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea