Vacante

#greseli turisti #all inclusive #hotel all inclusive #sfaturi de calatorie

Cele mai comune greseli facute de turisti la all inclusive

O vacanta all inclusive este deosebit de atractiva pentru multi turisti datorita ofertei foarte bogate de servicii incluse in pretul acelui sejur. Exista, insa, unele aspecte ignorate de catre cei care aleg un complex hotelier all inclusive.

1 Costul telefonului

Din cauza neatentiei, unele persoane inteleg ca telefonul este gratuit intr-un hotel all inclusive. Gratuitatea convorbirilor dintr-o camera in alta camera nu are legatura cu apelurile in exterior. Costurile apelurilor internationale poate ajunge chiar si la cateva sute de euro. Tarifele, insa, sunt disponibile in orice pliant sau catalog al hotelului.

2 Bacsisurile

Intr-un hotel all inclusive ai acces gratuit la sezlongul de pe plaja, la umbreluta si prosoape de plaja. Insa, indiferent de destinatie, personalul hotelier care aduce turistilor prosopul sau ii serveste cu diverse bauturi gratuite ar putea astepta un bacsis. Curatenia facuta de menajere implica un alt bacsis care se lasa pe perna sau pe masuta de toaleta.

3
Spa-ul

Accesul la spa este gratuit intr-un complex hotelier all inclusive, insa serviciile spa sunt contra cost. Masajul, tratamentele corporale, baile termale si toate celelalte proceduri au preturi afisate in mapele si pliantele de la intrare.

4 Mesele all inclusive

Exista turisti care aleg o vacanta all inclusive si care, ajungand sa ia masa in afara complexului hotelier, se intreaba ce se intampla cu banii platiti pe mesele pierdute. Aceste sume nu se recupereaza deoarece un client all inclusive trebuie sa fie in interiorul complexului la orele din program pentru a profita de toate serviciile si facilitatile incluse in pachet. Cei care doresc sa manance in cat mai multe locuri si sa aiba foarte multa libertate de miscare pot alege un pachet de vacanta cu mic dejun sau cu mic dejun si cina.

5 Izolarea unui hotel all inclusive

Multe complexe hoteliere all inclusive se afla la iesirea din orase si statiuni, in zone izolate, inconjurate de parcuri, paduri sau langa mare. Unii turisti nu se intereseaza cu atentie de locatie si sunt nemultumiti ca exista o distanta mare intre hotel si centrul orasului.

Conceptul all inclusive a aparut in tari in care turistii nu aveau in jur posibilitati de distractie sau restaurante. Un hotel all inclusive ofera totul in interiorul domeniului sau: sali de spectacole, spa, restaurante, gradinite, discoteci, baruri, terase, terenuri de sport etc.

Sursa foto : realdealstl.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea